Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Strach przed...ile mamy strachów i czego się boimy? :)
- rit
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja myślę, że mimo innej diagnozy niż nerwica, to wiele sugestii i rad na forum jest uniwersalnych i warto je stosować nie tylko w nerwie, ale też w stresie czy w innych zaburzeniach.

„Póki jesteśmy, nie ma śmierci, gdy jest śmierć, nie ma nas” – Epikur
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A ja to juz chyba zgona zapodam!
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
A więc tak.
Idź skonsultuj sie jeszcze z innym lekarzem z racji,ze czesto lekarze stawiaja diagnoze chadu badz bordeline.
Jesli chodzi o chad to nie jest on zaburzeniem,a jest niestety choroba i jesli dostalas leki powinnas je brac i byc pod stala opieka lekarza plus terapia która pomoze Ci ogarnac trochę temat.
Fajnie jakbys trafila do psychologa klinicznego,który moglby potwierdzić diagnozę.
A dodam jeszcze,że posiadanie nerwicy i chadu rowniczesnie jest możliwe. 3maj sie cieplutko :* :*
Ostatnio zmieniony 7 grudnia 2017, o 17:09 przez eiviss1204, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ptasiek
A co to za lekarz? Psychiatra? Czy psycholog? Czy to bylo jedno spotkanie? Pytam bo moja psychoterapeutka postawila mi diagnoze nerwicy natrectw myslowych po kilku spotkaniach.
No healing without feeling
-
- Ptasiek
Rozumiem.

No healing without feeling
- eiviss1204
-
Czy nagłe dobre samopoczucie z roznych powodow taka duza radosc i wszystko mi sie chce...to jest chad?!
-
I proszę o sprecyzowanie czy dobrze zrozumialam...ze ten lekarz powiedzial ze od lęku mozna dostac psychozy?!
- eiviss1204
Nie nakrecajcie się !
To ze macie dobry humor czy stany deoresyjne to nie oznacza ze macie od razu Chad. Ja podczas zaburzenia mialam dosc spore wahania nastroju a jeszcze jak zaczynalam sie na nich skupiać to juz w ogóle porazka byla bo wtedy nakrecalam sie 1000 razy bardziej. Nie wchodzcie na kazdy post.Czytajcie rady z forum i wychodzcie do ludzi siedzenie na forum by tylko poczytac co ktos pisze jest zle bo nakręca,ja tak wiele leków sobie nakrecilam.
A takze bron boze nie uwzględniającie rad wujka google
To ze macie dobry humor czy stany deoresyjne to nie oznacza ze macie od razu Chad. Ja podczas zaburzenia mialam dosc spore wahania nastroju a jeszcze jak zaczynalam sie na nich skupiać to juz w ogóle porazka byla bo wtedy nakrecalam sie 1000 razy bardziej. Nie wchodzcie na kazdy post.Czytajcie rady z forum i wychodzcie do ludzi siedzenie na forum by tylko poczytac co ktos pisze jest zle bo nakręca,ja tak wiele leków sobie nakrecilam.
A takze bron boze nie uwzględniającie rad wujka google
-
Ale czy z silnego lęku można dostać psychozy?!