Eiviss a minęło Ci to? W jaki sposób? Bo ja to widzę mam tak do każdej osoby która sobie ubzduram..eiviss1204 pisze: ↑6 grudnia 2017, o 16:13Aniaaa6 pisze: ↑5 grudnia 2017, o 14:42Witam. Czy komukolwiek przydarzyło się coś takiego że panicznie bał się tego iż nie będzie mógł przebywać w jednym pomieszczeniu z osobami na których mu zależy i ze to juz nie minie i bedzie musial się od nich odizolowac? Badz tez paniczny lek przed tym ze w nerwicy. moze sobie wkrecic dosłownie wszystko i przez to chodzi ciagle w silnym lęku ze zaraz znoeu cos sobie wkreci i ze nie jest w stanie nic z tym zrobic bo nie ma nad tym kontroli ani wplywu? Pozdrawiam
Ja balam sie panicznie byc z chłopakiem bo dostawalam przy nim odrealnienia,potem balam sie być sama bo moze wtedy np oszlaleje.
Co do lęku przed myslami to takie typowe. Kazdy z nas to przerabial bo niestety często na poczatku nerwicy tych mysli bylo tak mnostwo ze czlowiekowo wydaje się ze to nigdy nie minie i ta meczarnia bedzoe trwac. Ale moge powiedzieć ze to mija mysli jest coraz mniej az nie ma ich w ogóle![]()
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Strach przed...ile mamy strachów i czego się boimy? :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
- Karteczka
- Odważny i aktywny forumowicz
Nie tylko ty tak maszAniaaa6 pisze: ↑6 grudnia 2017, o 16:45Naprawdę miałaś taką wkrętke?? I co minęła Ci ? Bo ja tak mam do każdego kogo sobie ubzduram bo to właśnie lęk mnie do tego pcha jakby mi chciał pokazać że jeśli mi na kimś zależy to teraz będę w obecności tej odoby czuc taki lęk ze nie wytrzymam i kurde tak sie dzieje i ja juz nie wiem czy to ja tak tylko mam...

- Karteczka
- Odważny i aktywny forumowicz
Pewnie ze jest

- Paradais2
No przecież to klasyczny lęk przed utratą kontroli, nie daj się temu tak ponieść. Tak, w swoim czasie tak miałam, identycznieAniaaa6 pisze: ↑6 grudnia 2017, o 16:45Naprawdę miałaś taką wkrętke?? I co minęła Ci ? Bo ja tak mam do każdego kogo sobie ubzduram bo to właśnie lęk mnie do tego pcha jakby mi chciał pokazać że jeśli mi na kimś zależy to teraz będę w obecności tej odoby czuc taki lęk ze nie wytrzymam i kurde tak sie dzieje i ja juz nie wiem czy to ja tak tylko mam...

- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Musisz sobie koniecznie uzmyslowic ze to nie jestes Ty a stan w którym jestes - nerwica -emocje a emocje nie sa Toba masz jeszcze logikę i nia musisz dzialac na to. Kazde czuje,wydaje mi sie to sa po prostu zwyczajnie emocje. Jestes teraz w stanie zagrożenia Twój mozg jest na to wyczulony dlatego jesli pojawia sie takie mysli to logiczniw sobie je tłumacz np "Mam nerwice,moge w tym momencie czuc sie fatalnie,kocham tych ludzi to jest zwykla wkrętka" i nie unikaj kontaktów.Aniaaa6 pisze: ↑6 grudnia 2017, o 16:52Eiviss a minęło Ci to? W jaki sposób? Bo ja to widzę mam tak do każdej osoby która sobie ubzduram..eiviss1204 pisze: ↑6 grudnia 2017, o 16:13Aniaaa6 pisze: ↑5 grudnia 2017, o 14:42Witam. Czy komukolwiek przydarzyło się coś takiego że panicznie bał się tego iż nie będzie mógł przebywać w jednym pomieszczeniu z osobami na których mu zależy i ze to juz nie minie i bedzie musial się od nich odizolowac? Badz tez paniczny lek przed tym ze w nerwicy. moze sobie wkrecic dosłownie wszystko i przez to chodzi ciagle w silnym lęku ze zaraz znoeu cos sobie wkreci i ze nie jest w stanie nic z tym zrobic bo nie ma nad tym kontroli ani wplywu? Pozdrawiam
Ja balam sie panicznie byc z chłopakiem bo dostawalam przy nim odrealnienia,potem balam sie być sama bo moze wtedy np oszlaleje.
Co do lęku przed myslami to takie typowe. Kazdy z nas to przerabial bo niestety często na poczatku nerwicy tych mysli bylo tak mnostwo ze czlowiekowo wydaje się ze to nigdy nie minie i ta meczarnia bedzoe trwac. Ale moge powiedzieć ze to mija mysli jest coraz mniej az nie ma ich w ogóle![]()
Ja jak balam się sama byc w domu to siedziałam w nim tym bardziej zeby pokonac lek. Balam sie rozniez jezdzic autem,autobusem to jezdzilam do miasta po pierdoly. To wazne by tej nerwicy się nie poddawac

-
Byłam u lekarza. Powiedział że mam ChAD w fazie depresyjnej i absolutnie nie mam nerwicy. W takim przypadku zastanawiam się czy wszystkie rady dotyczące tego jak pokonać lęk i te natrętne myśli nie będą w moim przypadku skutkowały...
-
Ale masz chad plus lęk i plus natrętne mysli?
-
Tak. Mam straszne natrectwa i lęki. Powiedział że jeśli czuje tak silny lęk że nie mogę z kimś wytrzymać to mam wyjść i wrócić za jakiś czas inaczej może dojść do dekompensacji psychotycznej dlatego się zastanawiam co z tym lękiem
-
Do czego???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ludzie przeciez ja tu zaraz zejde!!!
- rit
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ewelina, uspokój się

„Póki jesteśmy, nie ma śmierci, gdy jest śmierć, nie ma nas” – Epikur
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
-
Ale tez mam lęk jak jestem sama z dzieckiem ze jom skrzywdze??!!!!!
- rit
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Jak się tego boisz, to tego nie zrobisz. To TYPOWY nerwicowy lęk, który miała połowa forum i nikt nic nikomu nie zrobił. Spokojnie, ochłoń.ewelinka1200 pisze: ↑7 grudnia 2017, o 16:46Ale tez mam lęk jak jestem sama z dzieckiem ze jom skrzywdze??!!!!!
„Póki jesteśmy, nie ma śmierci, gdy jest śmierć, nie ma nas” – Epikur