Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Spotkanie on - line! Strach przed schizofrenią, zwariowaniem
-
bart26
- Gość
Pisz co sie dzieje jest tubwiele ludzi ktorzy maja problemy ale tez potrafia pomoc z racji doswuqdczenia . Numeru raczej nie dostaniesz do Vica 
-
sloneczko92
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej
ja nie bylam na tym spotkaniu bo poprostu nigdy nie mialam z tym problemu... ale mam teraz pytanie jezeli moglby mi ktos powiedziec...
Kiedys tam mialam strach przed zwariowaniem ale przeszlo jakos olalam to i wgl... ostatnio mialam strach przed zawalem i wgl chorobami... mam lek wolnoplynacy...
A wczoraj sobie tak siedze i nagle mi przyszla mysl ze sje boje ze zeswiruje... i ciagla kontrola mysli, zachowania... i strasznie sie tego boje ze mi sie cos stalo...
Kiedys tam mialam strach przed zwariowaniem ale przeszlo jakos olalam to i wgl... ostatnio mialam strach przed zawalem i wgl chorobami... mam lek wolnoplynacy...
A wczoraj sobie tak siedze i nagle mi przyszla mysl ze sje boje ze zeswiruje... i ciagla kontrola mysli, zachowania... i strasznie sie tego boje ze mi sie cos stalo...
- ddd
- Moderator
Sloneczko strach jak strach, strach przed umieraniem, chorobami, omdlewaniem, robieniem w gacie (gdzies), zwariowaniem, depresja, tym ze nigdy to ni eminie to najczestsze obawy.
Co z tego ze tego nie mialas? Na wszystko stosuje sie to samo wbijanie klina w schematy i praca nad soba ogolnie i bedzie sukces
Co z tego ze tego nie mialas? Na wszystko stosuje sie to samo wbijanie klina w schematy i praca nad soba ogolnie i bedzie sukces
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
sloneczko92
- Zarejestrowany Użytkownik
No masz racje 
Ale wlasnie chce z tego gowna wyjsc i tyle...
Ale wlasnie chce z tego gowna wyjsc i tyle...
-
Wiktor
- Administrator
Hej wam, co do powyższych pytań to - jak tak do połowy lutego niestety jestem bardzo zajęty ważnymi dla mnie sprawami i na razie forumowe kwestie odsunąłem na dalszy plan. W tym skype z Wami, pw itp.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne cytaty.
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Moja krótka wizytówka: wstanczyk.pl
Moja strona o Odburzaniu i Psychologii Racjonalnej - Świadomej, a także usługach: emocjobranie.pl
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Moja krótka wizytówka: wstanczyk.pl
Moja strona o Odburzaniu i Psychologii Racjonalnej - Świadomej, a także usługach: emocjobranie.pl