Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Skorzystac z terapii?
-
- Administrator
Oczywiście, ze jeśli masz blisko termin i taką szanse to zasuwaj na terapię
Wiedza Ci się nie zmarnuje...a może to jedynie skumulować.
Czego się obawiasz w terapii? Na terapii także przyjacielu będziesz sam "walczył". Terapia nie uwłacza samodzielności i dumie
Bo czasem jest to tak dziwnie rozpatrywane, ze jak mam iść na terapię to znaczy, że jest źle.
To bzdura.
Jest po prostu bardziej ułożona i daje możliwośc tego, ze co tydzień ktoś Cię sumiennie rozlicza z okreslonych kroków.

Czego się obawiasz w terapii? Na terapii także przyjacielu będziesz sam "walczył". Terapia nie uwłacza samodzielności i dumie

To bzdura.
Jest po prostu bardziej ułożona i daje możliwośc tego, ze co tydzień ktoś Cię sumiennie rozlicza z okreslonych kroków.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Infinite, pewnie, że idź! Jeśli masz taką możliwość, w dodatku na nfz to śmiało ruszaj
Na pewno nie zaszkodzi, a pomóc zawsze może, także powodzenia!

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- eyeswithoutaface
- Moderator
IDŹ!!!!! 

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."