Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
siemka
- Maadziak
- Zarejestrowany Użytkownik
Każdy dzień jest taki. Wystarczy jak tylko włączę telewizor na poranne info albo pomyślę o swojej przyszłości.
lub cokolwiek zrobię.
może jest sposób aby je polubić tak dla jaj polubić to co ci się bez sensu wydaje. Albo zajmij się czymś.

może jest sposób aby je polubić tak dla jaj polubić to co ci się bez sensu wydaje. Albo zajmij się czymś.
-
Ale ja nie lubie tego uczucia.Chce zeby to przeszlo.te mysli wlasnie najtrudniej mi zaakceptowac...
-- 17 maja 2015, o 15:04 --
:/ jak ta nerwica denerwuje
Juz tyle mi przeszlo a to gowno zostalo
:/ jak ta nerwica denerwuje
Juz tyle mi przeszlo a to gowno zostalo
- Maadziak
Myśli się tak łatwo nie pozbędziesz. W szczególności tych natrętnych. Akceptować możesz się starać choć w sumie jak nie akceptujesz i tak je bd miała lecz będzie ci trudno, ale nie chodzi o to aby cały dzień żyć zaburzeniami, tylko robić takie zwykłe rzeczy.
nawet w takich trudniejszych dniach. A może okazać się, że sie mylisz i wszystko nabierze sensu 
no sama sobie nie pójdzie ta nerwica, wystarczy nad sb popracować trochę, a będzie coraz lepiej. Najgorszej to się biernie denerwować.

no sama sobie nie pójdzie ta nerwica, wystarczy nad sb popracować trochę, a będzie coraz lepiej. Najgorszej to się biernie denerwować.
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Z myślami nie należy walczyć bo wtedy występuja jeszcze częściej. Należy się z nimi zakumplować. Dać im płynąć, zaryzykować.
-
- Administrator
Tak, że skoro masz myśli lękowe, natrętne, czujesz przez to niepokój to znaczy, ze masz stan nerwicowy, stan mechanizmu lękowego.patex pisze:Jak zakumplowac z myslami ze nic nie ma sensu i ze zaraz strzele samoboja?
I nalezy zaakceptować, ze te myśli wynikają własnie z niego i postanowić nie przywiązywac do nich wagi skoro nasyłane sa nam przez wystraszony i zaburzony obecnie stan emocjonalny.
Oczywiscie pojawia sie obawy, ze a co jesli tak sie jednak stanie i wtedy wlasnie trzeba "zaryzykowac" i powiedziec ale sprawdzam nerwice, sprawdzam chohliki bo tylko tak przekonam stan emocjonalny ze nic sie nie dzieje.
I tak wlasnie wychodzi sie z zaburzen lekowych.
Wszelkie inne uspokajania sie i upewniania sa tylko czasowa ulga.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
Czasami w mojej glowie pojawiaja sie mysli ze wasze rady mi nie pomoga a pomogly w 90%.ach ta nerwica moja kumpela :-D
-- 18 maja 2015, o 11:38 --
Na przyklad teraz mam siedze z kolzankami i kilka jsst zdrowo walnietych i gada takie glupoty a ja mam leki zd jakies nienormalne czt cos xdzaal
-- 20 maja 2015, o 07:48 --
No i teraz kolezanka sie pobeczala przy klasie i wyszla kazdy sie z niej smieje a ja lek czy ona nie jest psychiczna i lek niewiadomo czemu
-- 20 maja 2015, o 07:53 --
To jest takie dziwne ze szok
Lol
-- 18 maja 2015, o 11:38 --
Na przyklad teraz mam siedze z kolzankami i kilka jsst zdrowo walnietych i gada takie glupoty a ja mam leki zd jakies nienormalne czt cos xdzaal
-- 20 maja 2015, o 07:48 --
No i teraz kolezanka sie pobeczala przy klasie i wyszla kazdy sie z niej smieje a ja lek czy ona nie jest psychiczna i lek niewiadomo czemu
To jest takie dziwne ze szok
Lol