Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Sen a DD
-
- Gość
Siema . Czy wy też macie tak że gdy kładziecie się spać i już leżycie, lezycie to wydaje wam sie ze słyszycie jakby ktoś rozmawiał w waszej głowie ? Ja tak mam czesto .. nagle łapie mnie taki lęk gdy słysze te rozmowy i szybko wstaje.. Czy to jakies objawy schiz?
-
- Zbanowany
Ja mam tak jak zasypiam to czasem jak by taki krzyk albo coś takiego głośny dzwięk i zaraz mam lęki 

Ostatnio zmieniony 20 listopada 2014, o 01:01 przez bartek1990, łącznie zmieniany 1 raz.
''Tutaj lekarze nie kłamią, więc skumaj to typie
Że balet w za dużej dawce, może zrobić z ciebie wiewiórkę
A życie cię nauczy właśnie tego małolacik
Że docenisz psychiczne zdrowie wtedy, jak je stracisz''
- truskawkowo
- Odważny i aktywny forumowicz
Jakiego typu rozmowy?
Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem.
William Shakespeare
William Shakespeare
-
- Zbanowany
rozmowy niekontrolowane 

''Tutaj lekarze nie kłamią, więc skumaj to typie
-
- Administrator
To nic innego jak hipnagogie. Każdy człowiek to ma, to są omamy hipnagogiczne, możesz sobie o tym poczytać nawet na prostej wikipedii: http://pl.wikipedia.org/wiki/Omamy_hipnagogiczne
Naturalne, normalne zjawisko, nic zaburzonego
Naturalne, normalne zjawisko, nic zaburzonego

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
-
- Gość
To się wyda smieszne ale np słysze swoje rozmowy z kolegami ... xD to jest przerażające 

- truskawkowo
Nie wiem po co pisałeś mi PW, przecież to nic śmiesznego!
Sama niejednokrotnie układałam sobie jakieś prawdopodobne historie w głowie, rozmowę z koleżanką czy rozmowę kwalifikacyjną, nigdy nie pomyślałabym że to coś złego, jedynie nadmierna kontrola
Sama niejednokrotnie układałam sobie jakieś prawdopodobne historie w głowie, rozmowę z koleżanką czy rozmowę kwalifikacyjną, nigdy nie pomyślałabym że to coś złego, jedynie nadmierna kontrola

William Shakespeare
William Shakespeare
-
- Gość
A czy ty też nie możesz wgl spać w nocy ? bo ja od niedawna w usypiam o 3-4 rano .... W nocy nie chce mi się spać a dzień mógłbym cały przespać ;/,.,.
- truskawkowo
Jeśli nie mam nic konkretnego do roboty kolejnego dnia, to potrafię siedzieć do rana, jednak kiedy wiem że muszę wiele rzeczy zrobić kolejnego dnia, czy iść do pracy, to udaje mi się wyciszyć i zasnąć o w miarę ludzkiej porze.
William Shakespeare
William Shakespeare
- Michał20
- Zarejestrowany Użytkownik
Często jest tak gdy mamy zaburzoną fazę snu REM ( SPOWODOWANĄ zaburzeniami zegara biologicznegu, czyli przestawiania czuwania z dnia na noc, czyli po prostu późne chodzenie spać
), podczas zasypiania nasza świadomość jest na pograniczu czuwania i snu i dlatego zasypiając możemy słyszeć głosy i rozmowy
.
Też często to mam i najczęściej słyszę śmiech kumpli, albo jak ktoś już napisał, krzyki
.

Też często to mam i najczęściej słyszę śmiech kumpli, albo jak ktoś już napisał, krzyki

Credo in Deum
- ajona
- Zarejestrowany Użytkownik
Sluchajcie, nie bardzo rozumiem co sie ze mna dzieje. Dostalam dzisiaj ataku paniki i chyba mam dd od tygodnia. Po tym ataku kompletnie mnie odcielo od swiadomego odczuwania emocji. Cialo mam napiete i sadze, ze to objaw lęku,ktorego jednak nie czuje w glowie. Tak wiec jakiekolwiek uspakajanie, zmienianie mysli nie dziala. Bo mysli w tym momencie jakby nie sa lękowe. Sa nijakie. Nie wiem co mam zrobic, zeby wyciszyc, puscic swiadomie napiecie w ciele, skoro swiadomosc jaby nie dziala, jest zagluszona? Nie wiem sama do konca tego nie rozumiem