Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Sajonara
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Bombka
i popite 50- tką hydroksyzyny . Nie ma to jak nerwicowy tryb bycia zycia . To trzeba wpierdzielac garsciami xanaxy .a nie zmieniac podejscia 

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No i super gratz podoba mi się stwierdzenie że na objawy nie ma litości trzeba akceptować i to jest to bo skoro one już są i nie masz wyjścia to nie akcpetowanie jest lekko mówiąc nie rozsądne
Mam nadzieje że coraz wiecej ludzi pojdzie w twoje ślady i zrozumie że nic im nie jest 

- Jerry
No wreszcie Bart gadasz jak człowiek, a nie jakiś odburzony. W piąteczek ustaweczka na xanaxik? Walniem po 5 mg i pójdziem spać?
Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
- nierealna
- Ex Moderator
oj Bartuś, Bartuś!
Jestem z Ciebie mega dumna 
nie muszę już chyba wspominać o tym jak bardzo takie posty podnoszą na duchu i sprawiają, że mimo totalnie zwalonych dni, braku chęci do działania jest ta iskierka nadziei jaką jesteście wy- ODBURZENI
Buźka!

nie muszę już chyba wspominać o tym jak bardzo takie posty podnoszą na duchu i sprawiają, że mimo totalnie zwalonych dni, braku chęci do działania jest ta iskierka nadziei jaką jesteście wy- ODBURZENI

Buźka!

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
-
Lubie czytac takie wiadomosci bo wtedy bardziej wierze ze mozna z tego szamba wyjsc.
Jesli sie cofasz, to tylko po to zeby wziac rozbieg.
Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
- MaciekMacku
chapeau bas 

Nie bój się lęku ...
"Zacząłem mecz o szczęście grać bez żadnych oczekiwań
I nagle się zorientowałem że wygrywam"
-
Wielkie gratulacje bart
3 maj sie tam w Angli
podrowienia :p:p:p

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał sił do walki.
Chialam sie podzielic ze doszlam do siebie. Wyleczylam sie --- autor Ewcia
Chialam sie podzielic ze doszlam do siebie. Wyleczylam sie --- autor Ewcia
- schanis22
Gratulacje Bartuś ! Dziękuję za Twoje cenne rady !
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
Gratuluję 

- buull2323
super Bart26
czytając twój post łezka mi się zakręciła bo pamiętam jak zacząłeś przygodę z naszym forum i jak pisaliśmy na czacie i nigdy u Ciebie nie było widać słabości a wręcz przeciwnie zawsze dodawałeś otuchy, mam nadzieję że nie opuścisz nas i będziesz zaglądał na forum... jeszcze raz Bart26 wielkie gratulacje dla Ciebie
jesteś idealnym przykładem że nerwicę można pokonać 

"mam twarde łokcie i miękkie serce zawsze tak miałem, dziękuje Bogu za ten dar który dostałem"
"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"
"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"
"Carpe Diem"
"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"
"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"
"Carpe Diem"