Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
	1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Sajonara
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz

ej, mówiłeś, że ma mocno walić przy wciąganiu przez nos i nie słuchałeś jak Ci tłumaczyłem, że to najlepiej wchodzi zawinięte w kurze jelita...
 ej, mówiłeś, że ma mocno walić przy wciąganiu przez nos i nie słuchałeś jak Ci tłumaczyłem, że to najlepiej wchodzi zawinięte w kurze jelita...Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
- 
				bart26
- Odburzony i pomocny użytkownik
Bombka  i popite 50- tką hydroksyzyny . Nie ma to jak nerwicowy tryb bycia zycia . To trzeba wpierdzielac garsciami xanaxy .a nie zmieniac podejscia
 i popite 50- tką hydroksyzyny . Nie ma to jak nerwicowy tryb bycia zycia . To trzeba wpierdzielac garsciami xanaxy .a nie zmieniac podejscia 

i popite 50- tką hydroksyzyny . Nie ma to jak nerwicowy tryb bycia zycia . To trzeba wpierdzielac garsciami xanaxy .a nie zmieniac podejscia
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
						- 
				aquaphonic
- Zarejestrowany Użytkownik
No i super gratz podoba mi się stwierdzenie że na objawy nie ma litości trzeba akceptować i to jest to bo skoro one już są i nie masz wyjścia to nie akcpetowanie jest lekko mówiąc nie rozsądne  Mam nadzieje że coraz wiecej ludzi pojdzie w twoje ślady i zrozumie że nic im nie jest
 Mam nadzieje że coraz wiecej ludzi pojdzie w twoje ślady i zrozumie że nic im nie jest 

Mam nadzieje że coraz wiecej ludzi pojdzie w twoje ślady i zrozumie że nic im nie jest
- Jerry
No wreszcie Bart gadasz jak człowiek, a nie jakiś odburzony. W piąteczek ustaweczka na xanaxik? Walniem po 5 mg i pójdziem spać?

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
- nierealna
- Ex Moderator
oj Bartuś, Bartuś!  Jestem z Ciebie mega dumna
 Jestem z Ciebie mega dumna 
nie muszę już chyba wspominać o tym jak bardzo takie posty podnoszą na duchu i sprawiają, że mimo totalnie zwalonych dni, braku chęci do działania jest ta iskierka nadziei jaką jesteście wy- ODBURZENI 

Buźka! 

nie muszę już chyba wspominać o tym jak bardzo takie posty podnoszą na duchu i sprawiają, że mimo totalnie zwalonych dni, braku chęci do działania jest ta iskierka nadziei jaką jesteście wy- ODBURZENI

Buźka!

Tyle razy narzekał na normalność i nudę w jego życiu.
Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
						Teraz oddałby wszystko,żeby chociaż przez chwilę poczuć ten spokój w otaczającym go świecie.
akceptacja + porzucenie kontroli + nastawienie normalnościowe = SUKCES ! ♥
- 
				Adela
Lubie czytac takie wiadomosci bo wtedy bardziej wierze ze mozna z tego szamba wyjsc.

Jesli sie cofasz, to tylko po to zeby wziac rozbieg.
Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
						Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
- MaciekMacku
chapeau bas 

Nie bój się lęku ...
"Zacząłem mecz o szczęście grać bez żadnych oczekiwań
I nagle się zorientowałem że wygrywam"
- 
				sebooo
Wielkie gratulacje bart  3 maj sie tam w Angli
 3 maj sie tam w Angli  podrowienia :p:p:p
 podrowienia :p:p:p

3 maj sie tam w Angli
 3 maj sie tam w Angli  podrowienia :p:p:p
 podrowienia :p:p:pKto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał sił do walki.
Chialam sie podzielic ze doszlam do siebie. Wyleczylam sie --- autor Ewcia
						Chialam sie podzielic ze doszlam do siebie. Wyleczylam sie --- autor Ewcia
- schanis22
Gratulacje Bartuś ! Dziękuję za Twoje cenne rady !

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.  
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
						Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
- 
				War Machine
Gratuluję 

- buull2323
super Bart26   czytając twój post łezka mi się zakręciła bo pamiętam jak zacząłeś przygodę z naszym forum i jak pisaliśmy na czacie i nigdy u Ciebie nie było widać słabości a wręcz przeciwnie zawsze dodawałeś otuchy, mam nadzieję że nie opuścisz nas i będziesz zaglądał na forum... jeszcze raz Bart26 wielkie gratulacje dla Ciebie
 czytając twój post łezka mi się zakręciła bo pamiętam jak zacząłeś przygodę z naszym forum i jak pisaliśmy na czacie i nigdy u Ciebie nie było widać słabości a wręcz przeciwnie zawsze dodawałeś otuchy, mam nadzieję że nie opuścisz nas i będziesz zaglądał na forum... jeszcze raz Bart26 wielkie gratulacje dla Ciebie   

jesteś idealnym przykładem że nerwicę można pokonać

czytając twój post łezka mi się zakręciła bo pamiętam jak zacząłeś przygodę z naszym forum i jak pisaliśmy na czacie i nigdy u Ciebie nie było widać słabości a wręcz przeciwnie zawsze dodawałeś otuchy, mam nadzieję że nie opuścisz nas i będziesz zaglądał na forum... jeszcze raz Bart26 wielkie gratulacje dla Ciebie

"mam twarde łokcie i miękkie serce zawsze tak miałem, dziękuje Bogu za ten dar który dostałem" 
"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"
"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"
"Carpe Diem"
						"od zawsze na zawsze wiara, nadzieja i miłość"
"Życie nie po to by się śpieszyć,
Życie jest po to by się życiem cieszyć,
A kiedy w życiu gonią nas terminy,
To się nie przejmuj najwyżej nie zdążymy"
"Carpe Diem"