Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Rexetin, Parogen ( PAROKSETYNA )
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Wczoraj dramat dzis jeszczs gorzej.W takim stanie nie bylam nigdy.Szarpie,mdlosci,wrazenie jakbym
miala oszalec,histeria,telepanie.Myslalam ze obedzie sie bez afobamu ale nie da rady.Boje sie strasznie lekow ale nie mam wyjscia.Wczoraj az 1 mg,dzis 0,5mg a wczesniej prawie wogole nie bralam.Tobie tez tak dokopal seroxat?
miala oszalec,histeria,telepanie.Myslalam ze obedzie sie bez afobamu ale nie da rady.Boje sie strasznie lekow ale nie mam wyjscia.Wczoraj az 1 mg,dzis 0,5mg a wczesniej prawie wogole nie bralam.Tobie tez tak dokopal seroxat?
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Nie wiem, na ile seroxat a na ile objawy zaurzeniowe, ale ogólnie odcięta jestem, w tej chwili płaczę, ale to chyba nie działanie leku 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- katarzynka
Nie, ogólnie to tylko zawroty, ból głowy minął, biegunka powoli też
Ale jestem dopiero na 10tce, za dwa dni kolejna dawka, więc cudów nie oczekuję póki co 

-
Biorę Parogen długo od pół roku byłam na 10 mg. obecnie lekarz kazał zwiększyć dawkę do 40 mg. Jestem 3 tyg. Na 20 mg. i złe widzę , codziennie ból głowy, otępienie , oczy same się zamykają, drętwienie twarzy. Wcześniej jak brałam Parogen nie miałam żadnych dolegliwości . Nie wiem czy mam zwiększać ta dawkę na 30mg. , czy lek nie pasuje.
-
Tez bierzesz Parogen ? Czyli co mam wskoczyć na wyższą dawkę?
-
Wiem, ze 10 mg to mało , ale schodziłam z paro i doszłam do 10 mg, większy stres i wszystko powróciło, miotam się z tym stanem już 3 miesiące .
- katarzynka
Ja na 10tce od kilku dni, zaraz wchodzę na 20tkę. Zaburzona, bez konsultacji z lekarzem nic nie zmieniaj, choć 10tka to takie mini mini, dawka podprogowa ledwo 

- Fitnesiara
ja jestem na citalu 10mg od prawie miesiaca i nie chce wchodzic na wyzsza dawke. Myslicie ze bedzie mi lzej z tego zejsc ?
Success in life means living by your values 

-
Dla mnie zalecił lekarz żebym doszła do 40 mg, ale ja oczywiście jestem ciagle na 20mg, dobija mnie złe widzenie jakieś dziwne odrealnienie, dlatego nie wiem czy mam zwiększać, bo mam dość tych objawów. Cały czas to nowy, i przez to siebie wkręcam, bo myśle,ze tego jeszcze nie miałam to pewnie zaraz kopyta wyciągnękatarzynka pisze: ↑20 czerwca 2017, o 14:52Ja na 10tce od kilku dni, zaraz wchodzę na 20tkę. Zaburzona, bez konsultacji z lekarzem nic nie zmieniaj, choć 10tka to takie mini mini, dawka podprogowa ledwo![]()