Sluchajcie ja wiem ze majac stan depersony mozna nie czuc jakby swojego glosu ale czy on wtedy moze brzmiec jakby byl naprawde inny, jakis zmieniony?
Dzisiaj mialam atak paniki, jestem zadowolona z siebie bo nie ucieklam ale jak to w ataku dostalam dd i poczulam ze mam glos nie swoj ale do tego zupelnie inaczej brzmiacy i to mi nie daje spokoju.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pytanie o objaw depersonalizacji/ glos obcy
-
- Administrator
Tak Anitka przy depersonalizacji moze wystepowac obcośc głosu, a dokladnie może brzmieć on jakby "zza ściany" czy też jak to sie mówi czasem "zza grobu". Mozna słyszec własny głos w innym jakby tonie, dalekim, odległym, grubszym, róznie.
Więc spokojnie
Nic się nie dzieje specjalnego, pamiętaj o tym 
Więc spokojnie

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- 5aiL w1th M3
- Zarejestrowany Użytkownik
Oczywiście, że możliwe. Zapewne masz nasilony okres nerwicowy i to dlatego.