Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Prosze o kontakt
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Wcale nie musi być taka długa
polecam Ci zapoznać się z tym: spis-tresci-autorami-t4728.html

- truskawkowo
- Odważny i aktywny forumowicz
kompendium wiedzy
będziesz miał co czytać 

Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem.
William Shakespeare
William Shakespeare
- Ciasteczko
- Administrator
Nie zakładaj tak.kanar19922 pisze:No to czeka mnie długa walka z samym sobą...

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Łatwo powiedzieć, a bardzo trudno zapanować nad tym jak sam sie nakrece tym bardziej że bywaja dni w których myśle tylko o tym
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2014, o 15:40 przez kanar19922, łącznie zmieniany 1 raz.
Samotność to taka straszna trwoga
- Ciasteczko
- Administrator
Niby łatwo powiedzieć, ale wszyscy, których tu znajdziesz na forum albo sami przez to przechodzą, albo mają to za sobą, więc na pewno nie są to słowa rzucane na wiatr.
Początki są trudne, ale będzie lepiej, tylko cierpliwości, na prawdę warto poczytać o mechanizmach nerwicowych i zobaczyć, że nie taki diabeł straszny jakim się jawi.

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.

-
Wydaje mi się też że mam nasilone objawy przez rozpoczecie leczenia Parogenem orientuje sie ktoś z was po ilu dniach przechodzi ten stan nasilonego lęku i bezsennośći?
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Leki tego typu wkrecaja sie od dwoch do czterech tygodni
Dokladnie tak, mnie tez nie bylo latwo powiedziec tak jak i innym ale nie ma wyjscia i po prostu trzeba sie motywowac. Gdybysmy wszyscy mieli ciagle tak mowic latwo powiedziec i z uwagi na objawy sie calkiem poddac, to po prostu bysmy sie nie odburzyli.
Dokladnie tak, mnie tez nie bylo latwo powiedziec tak jak i innym ale nie ma wyjscia i po prostu trzeba sie motywowac. Gdybysmy wszyscy mieli ciagle tak mowic latwo powiedziec i z uwagi na objawy sie calkiem poddac, to po prostu bysmy sie nie odburzyli.
(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
Mam nadzieje że podziała... wczesniej brałem przez pare miesięcy miansagen miomo że nie miałem ataków to i tak siedzialem w domu i mialem te natrectwa takie ;p
-
Kiedy ostatni raz brales narkotyki
-- 31 sierpnia 2014, o 20:33 --
Warto przebadać się neurologicznie, lata brania prochów robi swoje na układ nerwowy.I oczywiscie, nie muszę chyba dodawać, żebyś nigdy nie sięgał po narkotyki i inne używki.
Warto przebadać się neurologicznie, lata brania prochów robi swoje na układ nerwowy.I oczywiscie, nie muszę chyba dodawać, żebyś nigdy nie sięgał po narkotyki i inne używki.
- N-e-r-w-u-s
Może i długa, ale skoro masz to już zaburzenie musisz troche popracować nad sobą. Nie dać ponieść sie objawom, olewać je wiem że łatwo powiedziec ale aby wyjść to jest podstawakanar19922 pisze:No to czeka mnie długa walka z samym sobą...
akceptacja akceptacja akceptacja.
z lęków sie wychodzi

-
Hmm narkotyki brałem ostatni raz w Marcu... a tak to już nie pije i nie biore nic w ogóle..
-
Nie będę wnikala jakie narkotyki brales, ale na pewno mocne. Kokaina i inne tego typu prochy powodują lęki. Jesli nie miałeś tego wczesnie jest to być może postać wtórna zaburzenia. Lęki moze przejdą samoistnie , ale nikt ci nie da na to gwarancji. I tak jesteś w dobrej sytuacji, bo przynajmiej wiesz skąd u ciebie te lęki i mozesz pracować nad tym.
-
Staram sie nad sobą pracować stałem sie mniej wybuchowy nie reaguje agresywnie na byle co ...
- ddd
Czytales wpisy z tego spisu? spis-wszystkich-nagran-forum-o-nerwicy- ... t4548.html
Jezeli nie to najpierw poczytaj bo to jest solidna praca nad nastawieniem co do samych zaburzeń.
Jezeli nie to najpierw poczytaj bo to jest solidna praca nad nastawieniem co do samych zaburzeń.
(muzyka - my słowianie)
Autor Zordon ;p
Autor Zordon ;p