Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Proszę o pomoc

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Victor
Administrator

21 października 2014, o 19:49

Jeżeli chodzi o psychiatrę to wszem ale z psychologiem - terapeutą powinno pójśc łatwiej, jedynie chyba zgioda rodziców jest potrzebna. A na trapię to własnie do psychologa trzeba iść, zwykl epsychiatra nie prowadzi terapii.
A przydaloby ci się na poczatek zobaczyć zależności między jakimś sygnałem z ciała, myslami a dalszym złym samopoczuciem i zacząć temu przeciwdziałać.
Masz to również po czesci opisane na forum spisy-tresci-oraz-informacja-o-tym-dziale-f82.html
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie

Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Awatar użytkownika
Ania16
Zarejestrowany Użytkownik

21 października 2014, o 20:36

Poczytam ale nie sądzę ze to cos pomoże ;/ a jeśli tak to na chwile i jutro rano znowu zacznie sie ten sam koszmar i będzie trwal do momentu aż nie walne łbem o ziemię.

-- 21 października 2014, o 20:36 --
Bardzo dziękuję za pomoc Victor :) może jakos mi sie uda z tego wyjść, kiedyś.
"A we mnie samym wilki dwa, oblicze dobra i oblicze zła. Walczą ze sobą nieustannie, wygrywa ten, którego karmię"
ODPOWIEDZ