Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Problem u 17 latka

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
zdravko
Zarejestrowany Użytkownik

8 kwietnia 2016, o 14:30

Idź do lekarza, zrób sobie podstawowe badania, przecież nie umrzesz od razu ;).
Też mam podobnie 9lytki oddech,jak spie to ponoć wyglądam jak bym nie oddychał w ogóle, jak sobie kiedyś grzyby zarzuciłem to stwierdzeniem ,że nie muszę w ogóle oddychać, ale szybko się przekonałem ,że jednak muszę ;).

Oddychanie to odruch bezwarunkowy,wiec nie dziwota, ze jak grasz, czy czytasz to nie myślisz czy oddychasz czy nie.
A że jesteś "robotem",poczytaj o depersonalizacji,
na razie jesteś na etapie analizowania swojego ciała,no cóż, albo to porypiesz i pozwolisz mu żyć swoim tempem,albo będziesz się zamartwiał,czy oddychasz prawidłowo,czy serce bije jak należny itp.
kucyki46
Gość

11 kwietnia 2016, o 10:03

zdravko pisze: na razie jesteś na etapie analizowania swojego ciała,no cóż, albo to porypiesz i pozwolisz mu żyć swoim tempem,albo będziesz się zamartwiał,czy oddychasz prawidłowo,czy serce bije jak należny itp.
Dobrze powiedziane. Czasem mam wrażenie, że przewlekle chorujący, czy też tak jak w tym przypadku "zaburzeni", więcej wiedzą niż ci, którzy niby mieliby ich leczyc :)

Młody - weź się za siebie i już. https://www.youtube.com/watch?v=iyKnIrSATrI
ODPOWIEDZ