Hehe, ale to chyba nie jest takie straszne, co? Mam paru kumpli, którzy z różnych powodów (np. niedopasowania seksualnego z żoną) dość regularnie korzystają z płatnych uciech i nie narzekają. To chyba kwestia pogodzenia się ze sobą. Jeżeli będziesz do tego podchodził w sposób negatywny - popełniam grzech, jestem nieczysty, to kobieta lekkich obyczajów, nie mam szacunku do niej, ani do siebie - to będziesz cierpiał. Jeżeli podejdziesz do tego po ludzku - ot, mam ochotę na sex, zrobię to za pieniądze, ale nie uważam tego za coś obrzydliwego, wręcz przeciwnie, będzie profesjonalnie i bezstresowo - to nie powinieneś cierpieć
-- 26 marca 2016, o 12:11 --
emek16 pisze:Chodziło mi głównie o to że nie ma żadnego idealnego sposobu na trwały związek ktoś się dopasuje i się spieprzy ktoś się nie dopasuje i się uda lub odwrotnie chodzi o to aby nie idealizować zwiąsków nie mieć takich myśli że gdzieś tam czeka ta jedna jedyna czy ten jeden jedyny bo to jest kompletna bzdura te myślenie że ktoś jest skrojony specjalnie dla mnie tylko wystarczy się teraz dopasować jeszcze tak o tym dopasowaniu seksualnym można wpaść w pułapkę takiego dopasowywania np prześpie się z jedną kobietą niby wszystko w porządku ale może ktoś jest lepszy i tak można do usranej śmierci szukać "ideału" którego tak naprawdę się nie znajdzie no nie mam co ukrywać jestem wierzącym katolikiem i poza tym wrażliwym mężczyzną który jeszcze coś ma z romantyka i uważam za coś pięknego że mogę podarować osobie którą kocham coś co nie dałem żadnej innej że moge jej podarować swoją czystość swoje wyrzeczenia i mękki w jej utrzymaniu wiem że ryzykuje ale jak to się mówi kto nie ryzykuje ten nie zyskuje jak się nie uda trudno jesteśmy tylko ludźmi.
No to super

Tylko pogratulować Ci takiego podejścia i wytrwałości. Też uważam, że można wpaść w pułapkę dążenia do doskonałości i poszukiwania związku idealnego, dlatego nie piszę że to musi być 100% dopasowanie bo takich nie ma. Chodzi mi tylko o to, żeby nie było dużych różnic. Można przeżyć to, że ktoś się nie goli, albo nie sprząta po sobie

To są drobiazgi i nawet jeżeli na co dzień nas wkurzają - pozostają drobiazgami. Jeżeli dla kogoś brak seksu albo słaby seks też jest drobiazgiem to ok. Jeżeli dla kogoś innego brak łączności duchowej czy intelektualnej z drugą osobą również jest drobiazgiem to też kurde ok. Ważne, żeby znaleźć swoją drogę do trwałego związku

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.