Ogólnie Olek ogarniaj to swoje słownictwo na forum bo będziemy musieli dodać cię do moderowanej grupy. Nie chodzi mi o tylko ten temat ale ogólnie.
Ja wiem, że masz taki styl bycia i pewnie nie kumajet o co mi do końca chodzi ale staraj się nie używać wulgaryzmów tylu i trochę szacunku do innych więcej okazywać.
I nie nazywaj Ciasteczka lalą.
AnetkoM

Ogólnie forum to w sumie jedna wielka machina w której bierze udział cała zgraja ludzi, każdy z nas, poszczególny użytkownik bierze w nim udział.
Podziękowania należą się wielu osobom, jedna czy dwie czy trzy osoby nie poradziłyby sobie tutaj same.
Więc to, że ja tutaj na forum jestem naczelnym wodzem

i byłem tu od początku nie chcę zbierać za forum takich personalnych podziękowań, nie chcę też aby tylko administracja była uwzględniana w podziękowaniach "za forum".
Bo po prostu w całym okresie jego istnienia wielu ludzi brało udział w rozwoju i przedłużaniu żywotności tego miejsca. Zaburzeni, odburzeni - wiele osób dawało i daje nadal wkład w wspieranie innych wedle swoich możliwości.
Co do genezy forum, to w sumie miał tu być portal psychologiczny ale to nie wyszło, bo jednemu z dawnych administratorów o nicku Adam walnęła sodówa do głowy

, więc zostałem sam na forum, z czasem i walką o miejsce w wyszukiwarkach internetowych

tworzyły się grupki, jedni zaburzeni, inni wychodzili z zaburzeń i tak było do czasu aż pojawił się Divin...
Divin zrewolucjonizował to miejsce bo zaczął dodawać większe wpisy o różnych technikach, ja w tym czasie akurat się odburzałem i jak się zaczęło mi to udawać, to także zacząłem dodawać wpisy dłuższe niż tylko posty.
Div w sumie też poniekąd uratował samo forum, bo wtedy miałem zamiar zmienić je w stronkę, gdzie opisywac chciałem typowo swoje zmagania, taki bardziej blog.
Ale pomyślałem, że w sumie można to robić na samym forum, tak jak do tej pory i może inni się dołączą
No i tak przyszło Ciastko

Lipuś takze oczywiście
Ale podziekowania należą się każdemu, kto wejdzie na forum czasem i skrobnie coś komuś w lęku, nie patrząc na to czy ta osoba skorzysta z tego czy nie.
Bo chociaż osoba w lęku zwykle w 80 % i tak nie korzysta z tej porady, a na pewno nie na początku swoich lękowych wątpliwości, to jest to jej zwyczajnie potrzebne

Na czymś potrzebuje się oprzeć.
Jedni są bardziej wytrwali, inni mniej ale misja musi trwać
Więc Anetko zamiast pisać dziekczynienia, raz dwa maszeruj wyjasniac objawy