Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Powieszę się
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dostałem dziś diagnozę f12. Nie da się żyć nie będąc sobą to egzystencja. Nie życie. Dziś umarłem. Poddałem się.
-
-
-
Nie do końca rozumiem po co ten post ? Co on ma wprowadzić ?
Jeśli potrzebujesz pomocy , to czasem najprościej udać się do szpitala psychiatrycznego ( jeśli chcesz się zabić ) bądź porozmawiać z kimś bliskim kto Ci pomoże znaleźć wyjście . Jesteś uzależniony ? To zmień to ! Zacznij walczyć z uzależnieniem. To zaburzenie jak każde inne , z którego da się wyjść ale trzeba walczyć ! Niema co się nad sobą użalać, nikt za Ciebie nie będzie żył. Bierzesz dupę w kroki i jedziesz z tym zaburzeniem jak z podartą szmatą. Masz więcej siły niż Ci się wydaje. Powodzenia !
Jeśli potrzebujesz pomocy , to czasem najprościej udać się do szpitala psychiatrycznego ( jeśli chcesz się zabić ) bądź porozmawiać z kimś bliskim kto Ci pomoże znaleźć wyjście . Jesteś uzależniony ? To zmień to ! Zacznij walczyć z uzależnieniem. To zaburzenie jak każde inne , z którego da się wyjść ale trzeba walczyć ! Niema co się nad sobą użalać, nikt za Ciebie nie będzie żył. Bierzesz dupę w kroki i jedziesz z tym zaburzeniem jak z podartą szmatą. Masz więcej siły niż Ci się wydaje. Powodzenia !
Tam gdzie kończy się strach , zaczyna się prawdziwe życie

-
Mam diagnozę o wiele gorszą, leki do końca życia, jestem też uzależniony, ale staram się nie płakać tylko twardo iść przed siebie choć nie zawsze jest to możliwe uczę się po prostu życia, a samobójcy będą zawsze taka ich natura słowa mało mogą zmienić, jedynie pomoże inny punkt widzenia
Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
-
Jestem w psychiatryku. Wychodzę na dniach. Myślałem że mi dobiorą jakieś leki i będzie lepiej. Ale prącie tu pobyt dał. Byli psychiatrzy były psychoterapię był szpital w ostateczności. Po wyjściu jestem do odstrzału.Zaburzona_0na pisze: ↑11 grudnia 2024, o 20:52Nie do końca rozumiem po co ten post ? Co on ma wprowadzić ?
-
-
Trudno powiedzieć. Nerwica depresja zaburzenia lękowe depersonalizacja. To się udało ogarnąc.Ciągły ucisk w skroniach…. Ale psychoruchowosc głowy są najgorsze. Ciągłe mruganie poruszanie oczami zamiast kierować na przykład głowę w kierunku rozmówcy tak jak bym miał jakiś kobieta luźna w udach udar. Rezonans pokazał tylko torbiel na szyszynce ee też git. Nie czuję się sobą. Mój sposób bycia żeby był w miarę „płynny to wywracać oczami ii nie mrugać na sekundę 15 razy wygląda jak bym był mocno pod wpływem i opóźniony.
-
Jesteś na grupie zaburzonych i generalizujesz mówiąc o kimś cpun? Chłopie wyjdź stąd i się nie udzielaj