Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Powieszę się

Tutaj możesz się przedstawić, napisać coś o sobie.
Karol.swiderskii
Zarejestrowany Użytkownik

13 grudnia 2024, o 03:36

Mayhau pisze:
12 grudnia 2024, o 20:00
Jest taki błąd w odburzaniu , kiedy olewasz nie zwracasz uwagi na ból ale robisz to z intencją żeby przeszło. Kiedy nie przechodzi frustrujesz się jeszcze bardziej i ciągniesz ten cykl nieświadomie. Daj sobie fory. Nie kupuj myśli że to straszne że to trwa tyle i tyle ci zabrało. Właśnie skupiajac uwagę na takich myślach karmisz zaburzenie. Myśli będą się pojawiac i wydają się logiczne. Spróbuj zauważyć że one są tak skonstruowane żeby cię przekonać jak bardzo jest ci źle. Zbadaj czy jak starasz się pomyśleć inaczej to głowa próbuje cię przekonać że to nie ma sensu nic dało itp. Za tą granicą od której cię odwodzi czeka życie. Powiedz mi tylko czy jak rano wstajesz i masz minutę spokoju to ból pojawia się może kiedy zdajesz sobie sprawę że przez chwilę go nie było?

Trudno odpowiedzieć na to pytanie. Myślę że czasem o nim pomyślę lecz ból raczej pojawia się samoistnie
Zaburzona_0na

14 grudnia 2024, o 14:13

Karol.swiderskii pisze:
13 grudnia 2024, o 03:35
Zaburzona_0na pisze:
12 grudnia 2024, o 23:57
Arya pisze:
12 grudnia 2024, o 23:12

Nie zrobiłeś wszystkiego bo nie spytałeś matki czy urodziłeś się z szyją owiniętą pępowiną.

Naprawdę?? To Cię bawi ? Co próbujesz osiągnąć takimi tekstami ? Jesteś zaburzony ? To jak nie chcesz pomagać to omiń temat i idź dalej .. a nie kop leżącego 🤦🏼‍♀️

Nie zwracaj uwagi na laske co jest tryglodyta i całe życie spędza w piwnicy
Uważam że każdy kto tu jest ma jakiś problem i to że nie mam takiego problemu jak dana osoba czy też nie jestem w stanie zrozumieć co dana osoba przeżywa , nie upoważnia mnie do wyśmiewania się .
Ogólnie jak samopoczucie Karolu ? Bywają chwile przyjemniejsze ?
Tam gdzie kończy się strach , zaczyna się prawdziwe życie :lov:
Arya

15 grudnia 2024, o 12:08

Karol.swiderskii pisze:
13 grudnia 2024, o 03:35
Zaburzona_0na pisze:
12 grudnia 2024, o 23:57
Arya pisze:
12 grudnia 2024, o 23:12

Nie zrobiłeś wszystkiego bo nie spytałeś matki czy urodziłeś się z szyją owiniętą pępowiną.

Naprawdę?? To Cię bawi ? Co próbujesz osiągnąć takimi tekstami ? Jesteś zaburzony ? To jak nie chcesz pomagać to omiń temat i idź dalej .. a nie kop leżącego 🤦🏼‍♀️

Nie zwracaj uwagi na laske co jest tryglodyta i całe życie spędza w piwnicy
Jezu po prostu czytam teraz taką książkę o traumach rodzinnych i tam było o samobójcach, że może przeżywają jaką traumę rodzinną albo z przeszłości, a nie że chcą się zabić. Nie sądziłam że zostanę tak odebrana. Miałam zupełnie inne intencje - odwrócić uwagę od samobójstwa. Bo traktuję ten temat ogromnie poważnie.

Sama jestem po próbach s i psychiatrykach i nie jest ze mną za dobrze. Biorę leki na ciężką depresję i nie pomagają. Tak, w przenośni spędzam w piwnicy całe życie, bo zachorowałam na depresję już jako nastolatka i nie miałam szans nauczyć się budować relacji. Mam skrajną fobię społeczną i osobowość unikającą. Nawet w internecie rzadko się wypowiadam.

Fajnie, że pokopaliście leżącego, mam nadzieję że Wam lepiej. Piszę to płacząc i drżącymi rękami. w sumie teraz już nie mam ochoty się nigdzie wypowiadać, nawet wirtualnie.

A karol.świderski ludzie mają większe problemy niż Ty. Fajnie się brało narkotyki, teraz sobie zbieraj konsekwencje. Nie jest mi już Ciebie żal ani troche. Bo ja zachorowałam na depresję nie ze swojej winy, a Ty tak. Za głupote sie płaci. Też przeczytałam pare Twoich wpisów. Współczuje rodzinie. Żegnam, to mój ostatni wpis na tym marnym forum z podłymi ludźmi.
F40.1
ODPOWIEDZ