Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
pomocy !!!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
witam wszystkich. mialem zaburzenia lekowe 7 miesiecy pozniej mi przeszlo az do dzisiaj siedze teraz na kompie i nie wiem co robc. czuje sie jak we snie doslownie. mysle ze warjuje ze trace swiadomosc, ze zapdam sie tak jakbym znikal. wszystko mnie przeraza. boje sie wszystiego doslownie jak wczesniej co mam robic ? czuje sie jakby mnie nie bylo nie wiem co jest grane. prosze o pomoc. mam dreszcze nie moge ustac w miejscu. czy to moze byc przez alkochol ???
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
No chyba znasz takie objawy z tego zaburzenia lekowego jakie miales. Uczucie ze jestes we snie, ze wariujesz, ze tracisz swiadomosc, drgawki to chyba mozna powiedziec podstawowe objawy. Wiec moze po prostu masz chwilowe zalamanie co sie czasem zdarza. Do tego pytasz o alko, no jesli duzo pijesz to jak najbardziej kac moze sie objawiac takimi objawami a szczegolnie kiedy jestesmy nerwicowi. Gdzies pisales o THC ciekawe czy nie popalasz, ogolnie uzywki moga nasilac badz powodowac objawy nerwicy jak ktos jest podatny.
-
juz nie pale zielska. dzisiaj jest juz lepiej. dobrze mowisz znam te wszystkie objawy to nic nowego sam nie wiem dalczego dalem sie znowu zlapac. ale wciaz mam napiecie. jednak nie zamierzam z tego powodu znowu zaszywac sie w domu. bede robil to co dawniej 

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
No wlasnie mysle ze na poczatku mozna sie wystraszyc jak po dluzszej przerwie powracaja jakies objawy silniejsze. Ale grunt to nie popasc znowu w ten stan sparalizowania strachem. To napiecie tez ci na pewno minie.
-
- Administrator
Dzieki temu napięcie ci w końcu zniknie, im mniejsze okazywanie mu zainteresowania tym wieksza szansa, ze zniknie to napięcie bardzo szybko. Bowiem jeśli wzbudzisz w sobie znowu strach przed objawami i lek przed lękiem to napięcie będzie trwać. Rób swoje, żyj objawy olej i zaakceptuj a to pomoże ci znowu się uwolnić.szymon117 pisze:ale wciaz mam napiecie. jednak nie zamierzam z tego powodu znowu zaszywac sie w domu. bede robil to co dawniej
I trochę mniej stresuj się kazdym gorszym objawem ze strony ciała, bo nadal reagujesz bardzo jakby hipochondrycznie.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
juz dzisiaj jest lepiej. teraz mam lekkie napiecie w ciagu dnia wtedy mialem bardzo mocne caly dzien. zareagowałem tak bo pierwszy raz od dawna nie umiałem se poradzić z atakiem jakoś nie mogłem. przez cały czas myślałem ze derealizacja mi nie zeszła. teraz jestem pewny że zeszła kiedy mialem ten atak posm akowałem jak się wtedy czulem przez te kilka miesięcy. az podziwiam sam siebie że wytrzymywałem w takim stanioe tyle