Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Podejmowanie decyzji
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja mam teraz tak z atakami paniki. Niby nie chce uciekać i tego nie robię gdy mam lęk pokonuje go a jednak jest myśl - pp co moze tego nie chcesz zle się czujesz idz do domu ehhhjagaaga pisze: ↑18 lipca 2018, o 18:34o , o , o to jest właśnie to co mnie męczy przez ostatni czas. Wszystkie swoje decyzje opieram na tym, żeby nie dać się nerwie, ja już sama nie wiem czego chce, podejmuje decyzje w oparciu o : zrobię tak, bo tak będzie lepiej na nerwę. Ale potem często i tak mam wyrzuty. Ciężko żyć.
Np dziś. po pracy myslałam sobie co porobię, oczywiście ciągle jestem w lęku, i planowalam, że np sobie odpocznę, pogram, pooglądam tv. Ale zadzwonił chłopak: chodź pojedziemy do wujka.
I kaplica. Nie wiem sama czego chcę. Pierwsza myśl była: o spoko, znów mam okazję przeciwstawić się nerwie. Ale potem zaraz rozkminy. Ale może ja chcę jednak tak poleżeć, zrelaksować się, nic nie robić...i powstaje dylemat. Do tego dochodzą analizy, co jest dla mnie lepsze, czym ja mam się w końcu kierować...no i nadal nie wiem co robić:)
Reap what you sow!