Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Odburzenie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jakie to uczucie stawić czoła sobie samemu i wygrac walkę z zaburzeniem lekowym ? Jestem bardzo ciekawa jak osoby które miały nerwicę i wyszły z niej sie teraz czują
bardzo bym chciała kiedyś z tego wyjść bo to już trwa 4 lata i od początku na lekach było gorzej było lepiej ale nie znałam mechanizmów myślałam że się. Wszystko a nie wiedziałam nic na temat zaburzenia. Parę miesięcy przerwa od leków i miałam ciężka sytuację której nie potrafiłam sprostać i wróciłam do leku biorę go 2 tygodnie i na razie się czuję gorzej... Czuje że już nigdy z tego nie wyjdę i moje życie będzie uwięzione w leku choć staram się wychodzić z domu i tak dalej sama. To jednak moje życie zawodowe padło.

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
To może po prostu poczytaj posty odburzonych sukces-wyzdrowia-nerwicy-wyzdrowia.html a także materiały wyja-nienia-mechanizmow-zaburze-odburzanie-rozwoj.html
Polecam też nagranie Victora bo choć jestem odburzony od dawna to posłuchałem i moim zdaniem wiele to nagranie dodaje do tematyki zrozumienia samego procesu odburzenia https://www.emocjobranie.pl/lek-przed-s ... a-nerwica/ zresztą jest tam też link do jego historii. Potrzeba poczytać bo przecież odburzeni nie siedzą tu jak na szpilkach po to aby opisywać wkoło to samo
Polecam też nagranie Victora bo choć jestem odburzony od dawna to posłuchałem i moim zdaniem wiele to nagranie dodaje do tematyki zrozumienia samego procesu odburzenia https://www.emocjobranie.pl/lek-przed-s ... a-nerwica/ zresztą jest tam też link do jego historii. Potrzeba poczytać bo przecież odburzeni nie siedzą tu jak na szpilkach po to aby opisywać wkoło to samo

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
-
- Administrator
No co Ci powiem - jest całkiem spoko xd
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Zaburzona , teraz czujesz się fatalnie ale za kilka miesięcy ciężkiej pracy zobaczysz światełko w tunelu i będzie już tylko lepiej
Ja tez straciłam prace przez to ale teraz pracuje i studiuje , lęki jeszcze są ale tak jakby obok
Zrozumienie i wychodzenie życiu na przeciw sporo potrafi zdziałać. Nie poddawaj się
Ja tez straciłam prace przez to ale teraz pracuje i studiuje , lęki jeszcze są ale tak jakby obok
Zrozumienie i wychodzenie życiu na przeciw sporo potrafi zdziałać. Nie poddawaj się