Mam to samo, w zależności też od trybu życia i diety. Tak jak pisałam, jak nie jem na noc, dużo pije wody i zrezygnowałam ze słodyczy poce się mniej. A mąż tydzień temu też był mokry ode mnie, także się nie martw. Biorę leki na wieczór, bo jak brałam rano to pocilam się w ciągu dniap.karnia1 pisze: ↑26 marca 2018, o 15:35To pocenie to tragedia, dzisiaj w nocy aż żona musiała przebrać swoją pizame bo była cała mokra ode mnie!! Budzę się jak bym wyszedł z basenu, mokry cały włącznie z uszami.. Aż się boję że to nie przez leki, Przeciez to nie możliwe że ten esci tak daje w dupe
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nocne poty, leki ssri
-
- Gość
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Drugi dzień bez pocenie w nocy po esci, sukces. Ale sny dalej męczą, takie realne historie jak stricte z życia, albo że jestem w pracy albo jakieś dziwne typu że jestem policjantem, wkoło to samo. Rano wstaje nie przytomny nie mogę się zwlec z łóżka. W dodatku od dwóch dni pojawiają się natretne myśli których dawno nie miałem. Niby nie straszą ale są, jakieś głupie psychopatyczne
czy to znaczy że lek przestał już działać?

Per aspara ad astra
-
- Gość
Uspokoj się, nie zastanawiaj się tyle, bo tak właśnie nakręcasz nerwice. Jak ja bym miała Ci opisywać co mi się śni... Od koszmarów związanych z zabijaniem, rodzina, byciu smerfem, po seks z Murzynemp.karnia1 pisze: ↑1 kwietnia 2018, o 11:09Drugi dzień bez pocenie w nocy po esci, sukces. Ale sny dalej męczą, takie realne historie jak stricte z życia, albo że jestem w pracy albo jakieś dziwne typu że jestem policjantem, wkoło to samo. Rano wstaje nie przytomny nie mogę się zwlec z łóżka. W dodatku od dwóch dni pojawiają się natretne myśli których dawno nie miałem. Niby nie straszą ale są, jakieś głupie psychopatyczneczy to znaczy że lek przestał już działać?
Smacznego jajeczka!
- maciek1985
- Odważny i aktywny forumowicz
Wiesz co u mnie pocenie od lat oznacza atak nerwicy. U mnie akurat nie leki na to wpływają tylko nerwica powoduje poty. Zawsze gdy jest słabszy okres mogę co rano pizame wykręcić.
-
Witam serdecznie!
Wiem, że odgrzewam starego kotleta, ale mam problem z którym nie potrafię sobie poradzić.
Biorę od tygodnia escitil 10mg raz dziennie.
I pocę się gdy tylko się ruszę. Dosłownie - nie pocę się tylko jeśli siedzę lub leżę.
Mniejsza o pachy - to raczej normalne. Sęk w tym, że w moim przypadku największa potliwość jest na skórze głowy (pod włosami). Po kilku minutach ruchu pot dosłownie spływa z twarzy, a włosy są mokre jakbym wyszedł spod prysznica. Niezależnie od tego czy jest to dzień czy noc.
Wystarczy, że wyjdę do osiedlowego sklepu na dosłownie 5 minut - wracam cały mokry, dosłownie cały.
Większość z Was pisze tylko o poceniu się w nocy (to też się dzieje u mnie niestety), ale czy ktokolwiek miał takie skutki uboczne jak w/w?
Z góry dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi.
Wiem, że odgrzewam starego kotleta, ale mam problem z którym nie potrafię sobie poradzić.
Biorę od tygodnia escitil 10mg raz dziennie.
I pocę się gdy tylko się ruszę. Dosłownie - nie pocę się tylko jeśli siedzę lub leżę.
Mniejsza o pachy - to raczej normalne. Sęk w tym, że w moim przypadku największa potliwość jest na skórze głowy (pod włosami). Po kilku minutach ruchu pot dosłownie spływa z twarzy, a włosy są mokre jakbym wyszedł spod prysznica. Niezależnie od tego czy jest to dzień czy noc.
Wystarczy, że wyjdę do osiedlowego sklepu na dosłownie 5 minut - wracam cały mokry, dosłownie cały.
Większość z Was pisze tylko o poceniu się w nocy (to też się dzieje u mnie niestety), ale czy ktokolwiek miał takie skutki uboczne jak w/w?
Z góry dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi.
- karolax
Ja biorę już dwa i pół miesiąca i pocę się dalej jak mała świnka, szczególnie w nocy xd 
Jeśli myślisz ze jesteś w najgorszym momencie, to pamiętaj ze to jest tylko moment. Przecież wiesz, że nic co złe też nie może wiecznie trwać.

-
W poniedziałek miną dwa pełne tygodnie brania escitilu, póki co dalej nic się nie zmieniło. Pot leje się strumieniami
Tak czy siak bardzo dziękuję za odpowiedzi!

Tak czy siak bardzo dziękuję za odpowiedzi!