Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Niepokój, poprawa koncentracji
-
- Świeżak na forum
Od pewnego czasu wydaje mi się, że mojew wnętrze jest bardzo niespokojnie, niekiedy nie potrafię zapanować nad tym co dzieje się we mnie. Chciałabym poprawić swoją koncentrancję, wyciszyć się i potrafić uporządkować chociazby moje codzienne obowiązki. Nie biorę żadnych leków, jednak myślę, o wizycie u psychologa, co sadzicie? polecacie?
-
- Administrator
Coz.. trudno udzielic odpowiedzi bo za maly material na to dostarczylas 
Rownie dobrze mozesz potrzbowac po prostu spaceru albo psychanalizy godnej freuda
Zwykle brak koncentracji to efekt zaburzenia, stresu wiec zwykle aby ona sie poprawila trzeba popracowac nad ogolnym problemem.

Rownie dobrze mozesz potrzbowac po prostu spaceru albo psychanalizy godnej freuda

Zwykle brak koncentracji to efekt zaburzenia, stresu wiec zwykle aby ona sie poprawila trzeba popracowac nad ogolnym problemem.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)