Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nerwica A seks jak to u was jest
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć. Chciałem zapytać jak to u was jest jak jesteście w związku czy spotkacie się z kimś czy w ogóle z seksem ? Ja zazwyczaj jak miałem nawet mega lęk to mogłem to robić A wczoraj nawet nie mogłem się... podniecic z kimś z kim wcześniej było nawet ok . Nie wiem co ze mną nie tak
mam jeszcze większy przez to lęk i źle się z tym czuje. .

Reap what you sow!
- rit
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Zdarzyło Ci się to raz, wczoraj? Myślę, że robisz sobie za dużą presję, że "musisz" i organizm reaguje buntemwhyisthat pisze: ↑22 lutego 2018, o 11:03Cześć. Chciałem zapytać jak to u was jest jak jesteście w związku czy spotkacie się z kimś czy w ogóle z seksem ? Ja zazwyczaj jak miałem nawet mega lęk to mogłem to robić A wczoraj nawet nie mogłem się... podniecic z kimś z kim wcześniej było nawet ok . Nie wiem co ze mną nie takmam jeszcze większy przez to lęk i źle się z tym czuje. .

„Póki jesteśmy, nie ma śmierci, gdy jest śmierć, nie ma nas” – Epikur
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
-
Tak razrit pisze: ↑22 lutego 2018, o 11:07Zdarzyło Ci się to raz, wczoraj? Myślę, że robisz sobie za dużą presję, że "musisz" i organizm reaguje buntemwhyisthat pisze: ↑22 lutego 2018, o 11:03Cześć. Chciałem zapytać jak to u was jest jak jesteście w związku czy spotkacie się z kimś czy w ogóle z seksem ? Ja zazwyczaj jak miałem nawet mega lęk to mogłem to robić A wczoraj nawet nie mogłem się... podniecic z kimś z kim wcześniej było nawet ok . Nie wiem co ze mną nie takmam jeszcze większy przez to lęk i źle się z tym czuje. .
To się zdarza nawet niezaburzonym.

Reap what you sow!
-
- Administrator
Nie robić sobie presji.
Stało się, trudno. Jak zaczniesz przeżywać to stanie się to drugi raz a potem dziesiąty.
Wyrozumienie dla siebie jest ważne zawsze i wszędzie.
Zresztą czy to czasem nie było powiązane z Twoimi jazdami nerwicowymi na tym tle?
Stało się, trudno. Jak zaczniesz przeżywać to stanie się to drugi raz a potem dziesiąty.
Wyrozumienie dla siebie jest ważne zawsze i wszędzie.
Zresztą czy to czasem nie było powiązane z Twoimi jazdami nerwicowymi na tym tle?
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
No było było. Ale teraz mam mętlik czy to przez to że może ta osoba mnie już nie kręci czy przez nerwice czy przez to i to. Co ty byś zrobił na moim miejscu?
Reap what you sow!
-
Takie coś może mieć osobą bez zaburzenia.whyisthat pisze: ↑22 lutego 2018, o 11:03Cześć. Chciałem zapytać jak to u was jest jak jesteście w związku czy spotkacie się z kimś czy w ogóle z seksem ? Ja zazwyczaj jak miałem nawet mega lęk to mogłem to robić A wczoraj nawet nie mogłem się... podniecic z kimś z kim wcześniej było nawet ok . Nie wiem co ze mną nie takmam jeszcze większy przez to lęk i źle się z tym czuje. .
Ja jako dziewczyna często miałam problem ze zbliżeniem z mężem.
Nerwy robią swoje.Czesto mi się nie chce.
Bywa że jak coś ma być to łapie mnie lęk.
Najgorzej bywało jak już coś było a pojawiało się uczucie odwoływania i robiło mi się słabo.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- rit
Jak dla mnie to oczywisty objaw nerwicy. Bo było całkiem ok, ale wystarczył jeden RAZ nie jest ok-> analiza-> większy lęk-> nerwica szaleje

„Póki jesteśmy, nie ma śmierci, gdy jest śmierć, nie ma nas” – Epikur
-
No tak myślę też właśnie bo unikanie tego pomimo iż jest mega lęk w trakcie i milion natretnyych myśli też nic dobrego nie przyniesie tylko pogłębi chyba lęk przed lekiem w czasie seksurit pisze: ↑22 lutego 2018, o 13:00Jak dla mnie to oczywisty objaw nerwicy. Bo było całkiem ok, ale wystarczył jeden RAZ nie jest ok-> analiza-> większy lęk-> nerwica szalejeNie rób sobie presji. Presja w seksie to nic fajnego, ani do niczego nie prowadzi. Wyluzuj, improwizuj, rób to na większym spontanie i będzie dobrze
![]()
Reap what you sow!