Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Natrety religijne
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No długo. W dzieciństwie się zaczęło. Potem w okolicach studiów jak przybrało na sile tak że nie dało sie życ normalnie to sie wkurzyłem i zacząłem ignorować to totalnie. Ograniczyłem dosyć dużo nerwicę tym ale nie na 100%. Teraz chcę iść dalej i wyleczyć to 100%.
-
Mi to się zaczęło w ciąży. Dużo stresu bo byłam bardzo młoda. Często ignorowałam wiele objawów szczególnie myśli ale po ataku paniki świat mi się zawalił bo myślałam że to jakaś choroba psychiczna i wariuje. Jakoś nie umiem jeszcze puścić tych myśli że to na pewno tylko nerwica.
-
Chyba każdy tak ma. Wątpliwości sa najgorsze, a właściwie są chyba jedynym problemem.
-
Bardzo Ci dziękuje za pomoc. Jesteś naprawdę super! 

-
Nie ma sprawy ;p. Wejdź na czat. Tam się fajniej gada niż w postach ;p
-
ok będę pamiętała
- MartaO
Mi natręty religijne zaczeły się jak byłam nastolatką. Każdy papieros, piwo, całowanie musiałam odczynić robiąc znak krzyża trzy razy. Potem każda zła myśl, wyobrażenie to znowu jak katarynka. Teraz urodziłam dziecko i postanowiłam, że go nie ochrzczę i nerwica tak przybrała na sile, że od sierpnia prawie nie wychodzę z domu. Kurcze.. teraz to się nakręciłam, że ta nerwica to przez to, że się odwróciłam od kk.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Wiesz co mnie pomoglo to ze potraktowalem na poczatku wszystkie te mysli ni ejaka wynikajace skads a tylko z nerwicyMartaO pisze: ↑19 listopada 2018, o 00:13Mi natręty religijne zaczeły się jak byłam nastolatką. Każdy papieros, piwo, całowanie musiałam odczynić robiąc znak krzyża trzy razy. Potem każda zła myśl, wyobrażenie to znowu jak katarynka. Teraz urodziłam dziecko i postanowiłam, że go nie ochrzczę i nerwica tak przybrała na sile, że od sierpnia prawie nie wychodzę z domu. Kurcze.. teraz to się nakręciłam, że ta nerwica to przez to, że się odwróciłam od kk.