Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
DD i napady paniki od 6 lat.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Wszystko zależy od Was moi drodzy. Ja w ostrych fazach dd wróciłam do pracy, to forum podjęło decyzję za mnie, było tak ciężko, że kto tego nie ma/miał nie zrozumie. Ataki paniki były wszędzie, myślałam ze w najgorszych fazach albo coś komuś zrobię, bo już szaleje na maxa, albo nawet wyskoczę z okna. Wracałam do domu z rykiem i również z rykiem jechałam do pracy, ale powiedziałam sobie ch... Niech mnie to gowno zabije, ja będę pracować, będę żyć, a niech mnie to zabije, bo nie mam już siły z tym walczyć... Poddałam się tym atakom, dopóki się ich bałam rosły w siłę. A miałam je naprawdę wszędzie, dom, praca, tak jak większość z Was. Musicie to zwalczyć, zdusić. Polecam przeczytać też stronkę szaffer.pl, bardzo fajnie opisane mechanizmy, zbliżone tu do forum