Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Co nam daja kryzysy ?pozytywne aspekty kryzysów
- katarina666
- Zarejestrowany Użytkownik
Kochani a jak radzicie sobie w kryzysie gdy dopadnie Was lęk z poczuciem takiej beznadziejnośći ??
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jak coś mam do zrobienia pilnego to to robię, jak nie mam co robić to albo czytam (strasznie mi pomaga), albo wychodzę na spacer, albo nauczyłam się w nerwicy myć podłogi szmatą na kolanach (czego wcześniej nienawidziłam)katarina666 pisze: ↑15 czerwca 2018, o 10:17Kochani a jak radzicie sobie w kryzysie gdy dopadnie Was lęk z poczuciem takiej beznadziejnośći ??
Wczoraj byłem bystry
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
- jestemjakajestem
- Odważny i aktywny forumowicz
Mnie tez dzis dopadl kryzysi to taki jakiego miesiace nie bylo, posluchalam muztki, polezalam i przeszlo, ale mysli mialam znowu przerażające.......obecnie nie mam sil na nic , a źle sie czulam juz 3 dzuen i dzis przyszla kumulacja. Nie mialam ataku paniki ale zauwazylam ze nadal sie go obawiamz tym ze iwedzialam ze nic mi nie zrobi i ze to chwilowe. Takie czasem wszystko zagmarwane ze ciezko mi to pojąć, najbardziej przeszladza ki chroniczne zmeczenie ...i tak juz 2 rok ehhhh