Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Co nam daja kryzysy ?pozytywne aspekty kryzysów

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
katarina666
Zarejestrowany Użytkownik

15 czerwca 2018, o 10:17

Kochani a jak radzicie sobie w kryzysie gdy dopadnie Was lęk z poczuciem takiej beznadziejnośći ??
życie
Zarejestrowany Użytkownik

15 czerwca 2018, o 12:24

katarina666 pisze:
15 czerwca 2018, o 10:17
Kochani a jak radzicie sobie w kryzysie gdy dopadnie Was lęk z poczuciem takiej beznadziejnośći ??
Jak coś mam do zrobienia pilnego to to robię, jak nie mam co robić to albo czytam (strasznie mi pomaga), albo wychodzę na spacer, albo nauczyłam się w nerwicy myć podłogi szmatą na kolanach (czego wcześniej nienawidziłam) 😀, albo coś tam robię w domu i na kartce w między czasie piszę sobie co jeszcze mam zrobić ( bo często tak jest, że po skończonym zajęciu nie potrafię nic wymyśleć - pustka w głowie). No i oczywiście akceptacja tego stanu 😀 zero wyrzutów sumienia, że akurat tak jest.
Wczoraj byłem bystry
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
Awatar użytkownika
jestemjakajestem
Odważny i aktywny forumowicz

15 czerwca 2018, o 14:23

Mnie tez dzis dopadl kryzysi to taki jakiego miesiace nie bylo, posluchalam muztki, polezalam i przeszlo, ale mysli mialam znowu przerażające.......obecnie nie mam sil na nic , a źle sie czulam juz 3 dzuen i dzis przyszla kumulacja. Nie mialam ataku paniki ale zauwazylam ze nadal sie go obawiamz tym ze iwedzialam ze nic mi nie zrobi i ze to chwilowe. Takie czasem wszystko zagmarwane ze ciezko mi to pojąć, najbardziej przeszladza ki chroniczne zmeczenie ...i tak juz 2 rok ehhhh
ODPOWIEDZ