Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Moje dni, krotki opis i wasza opinia :)

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Euzebiusz
Zbanowany

27 sierpnia 2016, o 11:21

Na głęboki sen spróbuj sobie zażyć GABA (maksymalnie 2000mg). Na mnie działa bardzo dobrze- czuję się po tym jakbym spalił lekkiego gibona, ale w pozytywnym sensie. Najpierw zacznij od małej dawki (500mg) bo to w końcu neuroprzekaźnik, a były przypadki, że działał na niektórych w odwrotny sposób (pobudzająco). Możesz mieć po tym tylko lekkie efekty uboczne typu uczucie lekkiego pieczenia skóry twarzy, pleców (delikatna wersja słynnego "szczypania" po beta-alaninie :DD ). Bonusem jest to, że GABA bardzo pozytywnie wpływa na wytwarzanie HGH w czasie snu i przez to jest to najsilniejsza naturalna substancja (OPRÓCZ kofeiny i termogeników) wpływająca na spalanie tłuszczu.

No i nie czytaj głupot na internecie, że nie możesz czuć działania GABA, bo cząsteczka jest za duża, żeby przeniknąć barierę krew-mózg. Czasem piszą, że jeśli czujesz jej działanie to znaczy, że bariera krew-mózg jest uszkodzona :huh To są brednie, bo znam kilka osób, które to stosują i są bardzo zadowolone z efektów, a ponadto czytałem na jakimś forum, że prawie każda osoba czuje działanie tego specyfiku. Nie jest możliwe, że 90% osób ma coś nie tak z morfologią membrany w mózgu.

Co do białka- zależy co to jest dla Ciebie duża ilość. Dopiero dawki powyżej 5g/kg masy ciała na dobę mogą być nieprzyjemne dla Twoich nerek i zakwaszać organizm, ale jeśli prowadzisz normalny tryb życia i nie jesz 6 posiłków dziennie to ciężko do takich dawek nawet się zbliżyć. Pij dużo płynów i będzie ok. Czasem pomyśl profilaktycznie o czymś co odkwasza organizm typu naturalny kefir (1,5% tłuszczu, pod żadnym pozorem nie light) lub suszone morele.
"These bones may be broken, but the spirit can't die"
Krystian S
Zarejestrowany Użytkownik

27 sierpnia 2016, o 11:34

Dzieki za odpowiedz, ale nie bede sie faszerowal lekami :) az tak zle nie jest ze nie spie cale noce tylko po prostu mam problemy z zasnieciem ale w koncu zasypiam na te kilka godzin

A co do bialka to wyglada to tak:

Rano sniadanie w pracy salatka z serem szynka makaronem i warzywami do tego kanapki z bialym serem, obiady jem normalne, ziemniaki mięso surowka czasami ryba, potem w miedzy czasie jakis drobny posilek, warzywo, kanapka z szynka lub serem, na kolacje jajko lub jakas salatka warzywna :) tak to wyglada u mnie, kefir pije dosyc czesto :)
ODPOWIEDZ