Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Moja nerwica?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Widzisz Heimdall Julka uważa tak jak ja. Nerwica lubi przykrywać różne nasze problemy różnymi objawami. A z tego co wiem to trochę problemów jakiś czas temu miałeś. Czekamy na wyniki, a ty przestań już zwracać uwagę na te objawy. Już się nie skanuj.
Wczoraj byłem bystry
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
i chciałem zmieniać świat.
Dziś jestem mądry,
więc zmieniam siebie.
Rumi
- Heimdall
- Odważny i aktywny forumowicz
Dzięki za supportJuliaaa78569 pisze: ↑30 listopada 2019, o 13:57Hej.
Ja myślę, że to sprawy zaburzeniowe. Za bardzo się na tym skupiasz. Skoro lekarz wyklucza podłoże fizyczne no to zostaje psychiczne, ale idź jeszcze do tego diabetologa i gastrologa i dowiedz się więcej. Może jednak coś od jedzenia i da się to zminimalizować
Ja tylko powiem, że psychika może wszystkonawet najbardziej dziwne objawy
No ale zanim postawimy na nerwice to idź do tych lekarzy i w razie czego masz nasze wsparcie![]()

-
- Administrator
W tym co napisałeś zastanowiła mnie jedna rzeczy (odsuwając chwilowo na bok nerwicę), że kiedy wykluczasz te rzeczy z diety to mówisz, iż nie możesz po dwóch dniach chodzić bo nie masz siły. Tak jest za każdym razem? Kiedyś wytrzymałeś bez tych produktów dłużej niż kilka dni? Bo generalnie te produkty, które opisałeś w zastępstwie dają sporo energii i nie powinno to być problemem w takiej formie.
To samopoczucie po zjedzeniu tych produktów to się pojawia od razu? Wtedy też od razu pojawiają się problemy inne gastro?
To samopoczucie po zjedzeniu tych produktów to się pojawia od razu? Wtedy też od razu pojawiają się problemy inne gastro?
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)