Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Moja historia
-
- Gość
Wiem i rozumiem Cię doskonale tutaj zaburzonym nie jest łatwo dlatego siebie tutaj wspieramy a powiedz m czy czytasz artykuły Victora i Divina ? Słuchasz ich nagrań na YouTube ? To bardzo dużo daje. Tylko nie będzie tak ze przeczytasz posłuchasz i wszystko minie musisz pracować nad sobą tak jak zalecają w divovicu .Bardzo Cię zachęcam do tego . Trzeba zmienić spojrzenie na ta nerwicę i żyć tak jakbyś była niezaburzona tak jak to mówi nasz guru Divinannboleyn pisze:Jak tylko wrócę do Polski porobię badania, żeby się przekonać, ale radzenie sobie do tego czasu nie jest wcale łatwe.

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jestem nowa na forum i trafiłam na nie właśnie przez jedno z nagrań. Słucham jednego dziennie. Faktycznie nieco lepiej się czuję niż na przykład miesiąc temu Artykuły także staram się ogarniać mimo, że bardziej dociera do mnie słowo , które można usłyszeć niż zobaczyć:)
-
- Gość
Ja trafiłam tutaj właśnie tak samo jak Ty
przez jedno z nagrań
i tez bardziej trafia do mnie jak słucham .To na prawdę kawał dobrej roboty słuchaj często a nawet i po kilka razy .