Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Moja historia

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
annboleyn
Zarejestrowany Użytkownik

18 sierpnia 2015, o 20:13

Jak tylko wrócę do Polski porobię badania, żeby się przekonać, ale radzenie sobie do tego czasu nie jest wcale łatwe.
usunietenaprosbe
Gość

18 sierpnia 2015, o 22:12

annboleyn pisze:Jak tylko wrócę do Polski porobię badania, żeby się przekonać, ale radzenie sobie do tego czasu nie jest wcale łatwe.
Wiem i rozumiem Cię doskonale tutaj zaburzonym nie jest łatwo dlatego siebie tutaj wspieramy a powiedz m czy czytasz artykuły Victora i Divina ? Słuchasz ich nagrań na YouTube ? To bardzo dużo daje. Tylko nie będzie tak ze przeczytasz posłuchasz i wszystko minie musisz pracować nad sobą tak jak zalecają w divovicu .Bardzo Cię zachęcam do tego . Trzeba zmienić spojrzenie na ta nerwicę i żyć tak jakbyś była niezaburzona tak jak to mówi nasz guru Divin :) :) :) Staraj się spychac to wszystko na 2 plan.
annboleyn
Zarejestrowany Użytkownik

18 sierpnia 2015, o 22:59

Jestem nowa na forum i trafiłam na nie właśnie przez jedno z nagrań. Słucham jednego dziennie. Faktycznie nieco lepiej się czuję niż na przykład miesiąc temu Artykuły także staram się ogarniać mimo, że bardziej dociera do mnie słowo , które można usłyszeć niż zobaczyć:)
usunietenaprosbe
Gość

20 sierpnia 2015, o 10:47

Ja trafiłam tutaj właśnie tak samo jak Ty ;) przez jedno z nagrań :) i tez bardziej trafia do mnie jak słucham .To na prawdę kawał dobrej roboty słuchaj często a nawet i po kilka razy .
ODPOWIEDZ