Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mirtazapina
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
I silnie nasenny był jak to mirtazapina.
A przyjmujesz jeszcze jakieś inne leki?
A przyjmujesz jeszcze jakieś inne leki?
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
- Administrator
Mirta głównie wpływa na serotoninę i noradrenalinę ale nie to jest to lek SSRI. Generalnie nie ma ona zwykle objawów ubocznych poza sennością i dlatego bierze się lek na noc, no ale to ma tak działać i trudno to w sumie objawem ubocznym nazywać. Faktycznie można na niej przytyć.
Ja brałem jej nazwijmy to siostrę czyli mianserynę i to w końskich dawkach w pewnym początkowym okresie "epizodziku". Efekt działania to sprawa indywidualna, ale nie jest to lek, który trudno się odstawia więc po prostu zawsze będziesz mógł zrezygnować. Do tego zapewne na początku dostałeś małą dawkę więc nie ma co się spinać już na sam start.

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- maciek1985
- Odważny i aktywny forumowicz
JA biorę właśnie na noc. Tzn. jestem w fazie odstawiania, jedna próba nie powiodła się.
Aktualnie biorę.... pół ćwiartki tabletki 15mg.
Zostałem na tej dawce, bo jak chciałem odstawić, to miałem jazdy lekkie z besennością, na którą właśnie Mirtor mi pomógł. Nie wiem, czy teraz odstawić od razu, czy najpierw co drugi dzień brać i powoli odstawić?
Aktualnie biorę.... pół ćwiartki tabletki 15mg.