Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mega kryzys, brak nadziei.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Zaburzenie To ASMR jest w sam raz dla Ciebie. Wystarczy założyć słuchawki, zamknąć oczy i słuchać. Polecam.
-
Życzę Ci wytrwałości, byłem w bardzo podobnej sytuacji. Dostałem takiego ataku paniki po tygodniu spokoju, że też się mega wystraszyłem. Nerwa próbuje nas złamać, sprawdza nasGnr00 pisze: ↑16 sierpnia 2019, o 18:43Polecasz jakaś konkretna relaksację np. na YouTube? Podlinkujesz cos?wojtas8019 pisze: ↑16 sierpnia 2019, o 18:29Zaburzenie może warto zastosować jakieś z technik relaksacji. Na początek jedną np. metoda uważności albo jakiś trening autogenny albo ASMR albo sport albo jakieś hobby albo terapia śmiechem (ja osobiście lubię kabarety). Spróbuj może któraś przypadnie Ci do gustu. Tylko pamiętaj że diabeł tkwi w szczegółach a tym szczegółem jest systematyczność dopiero po jakimś czasie zauważysz efekty i grunt to nie zrażać się początkowymi porażkami.

To minie! ZAWSZE przechodzi !
"...Bo jest (inaczej) musisz wyciągnąć z tego kolejna lekcje i przerobić w swojej głowie ze to wcale nie koniec świata a początek nowego rozdziału zupełnie innego i nieodkrytego..."
Pomyliliśmy światy. Świat naszego myślenia uznaliśmy za prawdziwy, a ten świat prawdziwy mamy tylko za tło. Za wszelką cenę trzeba to odwrócić. ...
Pomyliliśmy światy. Świat naszego myślenia uznaliśmy za prawdziwy, a ten świat prawdziwy mamy tylko za tło. Za wszelką cenę trzeba to odwrócić. ...
-
Virusek pisze: ↑17 sierpnia 2019, o 20:35Życzę Ci wytrwałości, byłem w bardzo podobnej sytuacji. Dostałem takiego ataku paniki po tygodniu spokoju, że też się mega wystraszyłem. Nerwa próbuje nas złamać, sprawdza nasGnr00 pisze: ↑16 sierpnia 2019, o 18:43Polecasz jakaś konkretna relaksację np. na YouTube? Podlinkujesz cos?wojtas8019 pisze: ↑16 sierpnia 2019, o 18:29Zaburzenie może warto zastosować jakieś z technik relaksacji. Na początek jedną np. metoda uważności albo jakiś trening autogenny albo ASMR albo sport albo jakieś hobby albo terapia śmiechem (ja osobiście lubię kabarety). Spróbuj może któraś przypadnie Ci do gustu. Tylko pamiętaj że diabeł tkwi w szczegółach a tym szczegółem jest systematyczność dopiero po jakimś czasie zauważysz efekty i grunt to nie zrażać się początkowymi porażkami.![]()
Dzięki

Najgorsze właśnie jest jak myślisz, ze wszystko jest na dobrej drodze a tu nagle uderza z podwójna siła!