Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
mefedron i ból serca
- tymbark92
- Zarejestrowany Użytkownik
Znajomy poczestowal mefedronem... zawsze odmawialem ale tym razem cos mnie skusilo, nigdy wiecej... kiedys sie probowalo ale moze na palcach jednej reki, ale po tej przygodzie pobolewa mnie serce :/ Powinienem sie martwic?
-
- Administrator
Tak od razu się martwić to nie
Ale generalnie naprawdę gorąco odradzam mefedron
Szczególnie gdy ma człowiek jakieś zaburzenia,.

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- Milya
- Odważny i aktywny forumowicz
a jak dawno to było?tymbark92 pisze:Znajomy poczestowal mefedronem... zawsze odmawialem ale tym razem cos mnie skusilo, nigdy wiecej... kiedys sie probowalo ale moze na palcach jednej reki, ale po tej przygodzie pobolewa mnie serce :/ Powinienem sie martwic?
~ szukajcie mnie w innym świecie ~
- tymbark92
wczoraj
-- 4 maja 2016, o 19:42 --
ale serce to mi daje znaki juz wstecz pare miesiecy wiec to kolejna paranoja pewnie moja ... mam takie cos czasami ale rzadko ze mi walnie serce i podczas walniecia chwilowy brak oddechu trwa to moze 1 skunde, serce mi nie staje, nigdy mi sie chyba to nie zdarzylo, ale czasami czuje cieplo na sercu, taki delikatny ucisk, dyskomfort, mrowienie lekkie wibracjie takie, no i klucia...
-- 4 maja 2016, o 19:43 --
badalem echo i ekg pare miesiecy temu wyszedl wczesne repolaryzacja niby nic groznego ze sie z tym zyje i kladzie lache na to podobno... ale nie wiem ;/ ojciec choruje na serce martwi mnie to mial 2 operacje
ale serce to mi daje znaki juz wstecz pare miesiecy wiec to kolejna paranoja pewnie moja ... mam takie cos czasami ale rzadko ze mi walnie serce i podczas walniecia chwilowy brak oddechu trwa to moze 1 skunde, serce mi nie staje, nigdy mi sie chyba to nie zdarzylo, ale czasami czuje cieplo na sercu, taki delikatny ucisk, dyskomfort, mrowienie lekkie wibracjie takie, no i klucia...
badalem echo i ekg pare miesiecy temu wyszedl wczesne repolaryzacja niby nic groznego ze sie z tym zyje i kladzie lache na to podobno... ale nie wiem ;/ ojciec choruje na serce martwi mnie to mial 2 operacje
- Milya
- Odważny i aktywny forumowicz
Miałam to samo przy nerwicy.tymbark92 pisze: ale serce to mi daje znaki juz wstecz pare miesiecy wiec to kolejna paranoja pewnie moja ... mam takie cos czasami ale rzadko ze mi walnie serce i podczas walniecia chwilowy brak oddechu trwa to moze 1 skunde, serce mi nie staje, nigdy mi sie chyba to nie zdarzylo, ale czasami czuje cieplo na sercu, taki delikatny ucisk, dyskomfort, mrowienie lekkie wibracjie takie, no i klucia...
Dbaj o serducho i nie bierz żadnego mefedronu ani innego badziewia
~ szukajcie mnie w innym świecie ~
-
I jak teraz wszystko okej?tymbark92 pisze: ↑4 maja 2016, o 20:43wczoraj
Jeśli nie ma wyzwania nie ma zmiany.