Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
- jacobsen
- Zarejestrowany Użytkownik
Problemy z blednikiem nie wyjdą podczas badania rezonansem. Wyszedlby może wodniak blednika, ale nie zapalenie. A szumy i problemy z równowaga pochodzą od zapalenia. Badanie to wykanuje laryngolog, polega to na wlaniu wody do uszu.
-
wwax
Szumy w uszach, które nie wychodzą w badaniach mają to do siebie, że znikają, jak się o nich nie myśli.OLX pisze: Ciągły szum uszny ( laryngolog zajrzał do uszu i powiedział że nic nie widzi żeby się coś działo) a mi ciągle się wydaje ze to problem z błędnikiem
Gdyby "zdrowy" człowiek zaczął wsłuchiwać się w to co słyszy jak jest cicho to by stwierdził, że mu w uszach szumi...
-
OLX
- Zbanowany
no niby tak, ale np próba romberga juz przy błędniku pokazuje conieco prawda? a z drugiej strony laryngolog do uszu mi tylko zagldał i stwierdził że nie mam zapalenia
pozatym przy błędniku nie miałbym pocenia się dłoni i nie pociłbym się ogólnie podczas zawrotów jak prosie
czy sie mylę? pozatym podczas zapalenia miałbym podwyższone CRP nie tak? 
"Człowiek to taka maszyna, która potrafi znieść wszystko"
-
Kretu
- Gość
MR nie wykaże wszystkich zaburzeń błędnika, potrzebne jest jeszcze indywidualne fizyczne badanie, jeżeli takie nie stwierdziło nieprawidłowości to znaczy że ich po prostu nie ma.
-
betii
Doradcze jeszcze czy jak zmierze tsh i wyjdzie dobre to jest sens oznaczać ft3 i ft4?.Czytałam ze to jest bezcelowe bo tsh jest bardzo czułe a pizostaleboznacza się tylko do dalszej diagnostyki.???
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
-
Kretu
- Gość
Jeżeli tsh nie jest w dolnej ani górnej granicy to nie ma sensu. W górnej granicy CZYLI W GÓRNEJ, nie 2,15 w skali 1,10-4. Tylko dajmy na to 3,50.
-
betii
Zrobiłam rano to tsh i anty tpo. Potem napiszę co mi wyszło.Trochę się denerwuje co wyjdzie.
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
-
sloneczko92
Hej
mam pytanie a drganie powieki moze byc od czego ? Biore magnez a dalej mi tak sie dzieje... jest to moze brak czegos czy poprostu nerwoewe?
-
Kretu
- Gość
Magnez, potas.. chociaż mi w trakcie zaburzenia drgały powieki przez pół dnia na zmianę, skakały wszystkie mieśnie itd.. to może być po prostu reakcja z przeciążenia układu nerwowego, nic poważnego
ale magnez zawsze warto brać, kup sobie jakiś dobry np.: i przynajmniej 200 mg JONÓW, nie 200 mg magnezu.
1) http://www.ceneo.pl/11058387
2) http://www.ceneo.pl/8246063
1) http://www.ceneo.pl/11058387
2) http://www.ceneo.pl/8246063
-
sloneczko92
Ale nie ma co sie martwic nie ? 
Wiesz co biore magne B6 i nigdy mi sie tak nie dzialo i bralam non stop a jak robilam badania to wcale nie mialam wyzszego... te magnezy ta sa jedno na kupe... ale teraz po wakacjach dopieri zaczelam brac wiec moze minie
Wiesz co biore magne B6 i nigdy mi sie tak nie dzialo i bralam non stop a jak robilam badania to wcale nie mialam wyzszego... te magnezy ta sa jedno na kupe... ale teraz po wakacjach dopieri zaczelam brac wiec moze minie
-
Kretu
- Gość
Magnez jest substancją wewnątrz komórkową(jonem) więc jego badanie we krwi nie ma najmniejszego sensu ponieważ nigdy nie pokaże prawidłowego wyniku. Nie, nie ma się czym martwić.. ja miałem tak przez 6 miesięcy dzień w dzień.