Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Masz wątpliwości dotyczace objawów? Omawiamy je, opisujemy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej hej hej....czy ktos z was ma tez tak
Ze gdy jestesmy w lęku...To w nocy podczas snu wybudza was lęk.. taku ze zaraz cos sie stanie zwajujecie albo cos?
Bo tak mam
I zastanawiam sie czy tylko ja
Ze gdy jestesmy w lęku...To w nocy podczas snu wybudza was lęk.. taku ze zaraz cos sie stanie zwajujecie albo cos?
Bo tak mam
-
Miałam tak raz, ale jak czytam posty to naprawdę wiele osób, prawie wszyscy tak mają. Na pewno nie tylko ty i nic się nie dziejeewelinka1200 pisze:Hej hej hej....czy ktos z was ma tez tak
Bo tak mam

-
Dzieki...ulzylo mi....
-
Mnie również się czasem zdarza wybudzanie nocne ale próbuje to olewać i jakoś działa 
Mnie strasznie dokucza znowu ścisk w głowie tzn. skronie i policzki a także dziwna niestabilnośc,przeszło mi na dwa dni i znowu powróciło. Nie mam takich typowych zawrotów głowy że wszystko mi się kręci tylko dziwne uczucie że twardo nie stoję na ziemi i czasami słabość nóg. Zastanawiam się czy nie isc na TK , strasznie trudno uwierzyć że to może być od nerwicy, czy ktoś może jeszcze tak ma ? lub miał ?

Mnie strasznie dokucza znowu ścisk w głowie tzn. skronie i policzki a także dziwna niestabilnośc,przeszło mi na dwa dni i znowu powróciło. Nie mam takich typowych zawrotów głowy że wszystko mi się kręci tylko dziwne uczucie że twardo nie stoję na ziemi i czasami słabość nóg. Zastanawiam się czy nie isc na TK , strasznie trudno uwierzyć że to może być od nerwicy, czy ktoś może jeszcze tak ma ? lub miał ?
-
Tak:) jestem po tk całego odcina plus głowy; ) to nerwowe, bo adrenalina daje takie jazdy. Ja sobie mówię, że adrenalina nie da mi upaść i działa... bo ona daje wrażenie upadania, zaraz panika, ale teraz sobie mówię - to adrenalina, ciśnienie skacze więc jestem bezpieczna:D
Zapominanie to akt mimowolny. Im bardziej chcesz coś porzucić tym bardziej cię to ściga.
William Jonas Barkley
William Jonas Barkley
- margo
Słuchajcie, miał ktoś coś takiego? Bąble jak po ukąszeniu komara pojawiające się na całym ciele. Małe bąbelki. Na ręce, na biodrze, na brzuchu, na szyi i najgorsze - w uszach. Swędzą, a te w uszach nawet bolą. Trwa to od trzech dni. Pojawiają się, swędzą i znikają w przeciągu 15 minut, góra godziny. A później pojawiają się gdzieś indziej. Wapno nie pomaga. Będę teraz ograniczać różne produkty spożywcze, żeby się dowiedzieć co to, ale chciałbym najpierw wiedzieć, czy może ktoś w związku z nerwicą miał coś takiego i po badaniach/odstawieniu produktów nie pozostało nic innego, jak nerwica? O ile te bąble na ciele mi nie przeszkadzają, o tyle w uszach dość mocno przeszkadzają... 

"a może by tak rzucić wszystko i pojechać do Kisłowodska...?"
- Ardiano K-ce
- Odważny i aktywny forumowicz
Czego przez ostatnie dni,duzo sporzywales i jakie leki czy ziola stosujesz?
Nie żyjesz chwilą obecną,to żyjesz w własnej głowie.Przeszłość i przyszłość istnieją,jedynie w twojej głowie.
wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.
wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.
- Batumi
Czy to normalne, że przy dd bolą mnie oczy i głowa, mam wrażenie że każde światło mnie razi. Jeszcze nie miałam aż tak 

Rozdzierający jak tygrysa pazur, antylopy plecy jest smutek człowieczy...
Przerażający jak ozdoba świata, co w malignie bredzi jest obłęd człowieczy...
Edward Stachura
Edward Stachura
- margo
Myślałam o tym. Brałam na przeziębienie bactrim (dawny biseptol), ale brałam to jako dziecko i nie byłam przeziębiona. Jakiś spray na gardło, osłonka na żołądek i maść z antybiotykiem na jedną zmianę skórną. W tym dniu, w którym to mi się pojawiło jadłam mango (jadłam już wcześniej różne przetwory z mango i nic mi nie było... Choć mango bezpośrednio pierwszy raz) i pudding z nasion chia (jadłam to trzeci raz w życiu). Ogólnie jem sporo nabiału i białego pieczywa... No i standardowo jakieś "obkłady" do chleba typu serek, szyneczka, dżemik... Jem codziennie jabłka. No i piłam miętę, ale miętę też piję od dziecka od czasu do czasu i mi nic nie było...Ardiano K-ce pisze:Czego przez ostatnie dni,duzo sporzywales i jakie leki czy ziola stosujesz?
Edit: ah no i Ibuprom, ale to też biorę od dawna od czasu do czasu na jakiś ból lub stan zapalny
"a może by tak rzucić wszystko i pojechać do Kisłowodska...?"
-
Witajcie...od kilku dni towarzyszy mi to cholerne uczucie jakbym miała zawroty głowy, jakbym była pijana,do tego nogi jak z waty,zwiotczałe mięśnie,totalne otepienie. ...ogólne rozbicie i słabość.Jak sobie z tym radzicie? Przeczekać to jak zwykle?
Jesli sie cofasz, to tylko po to zeby wziac rozbieg.
Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
- Batumi
Myślę, że najlepiej przeczekać, też tak często mam, nawet teraz
Jak przestaje zwracać na to uwagę, to przechodzi sama nie wiem kiedy.

Rozdzierający jak tygrysa pazur, antylopy plecy jest smutek człowieczy...
Edward Stachura
Edward Stachura
- Ardiano K-ce
- Odważny i aktywny forumowicz
Ostatnio jak pewnie zauważyłas,zmienia sie klimat(przesilenie wiosenne).Z tego też powodu biometr,jest nie korzystny.Na twoim miejscu,bez grama lęku i watpliwosci,przeczekał bym cierpliwie bo tak naprawdę,nie da sie z tym nic zrobić.Układ nerwowy to delikatny mechanizm,ktory reaguje nawet na najmniesze zmiany u w pełni zdrowych,nie wspominając o nas 'nerwicowcach',więc chillout 

Nie żyjesz chwilą obecną,to żyjesz w własnej głowie.Przeszłość i przyszłość istnieją,jedynie w twojej głowie.