Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Mam juz dosyc
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Seba, piszesz o chorym mózgu, tętniaku czy raku - jest to po prostu nie możliwe
Mówiłeś mi kilka razy, że miałeś badania głowy które nic nie wykazały. Masz tylko objawy psychiczne... wiem jakie to ciężkie... :/

-
- Zarejestrowany Użytkownik
No nie wiem kamien takie objawy psychiczne ? Mialem w ciagu7 miesiecy 3 tomografie i jedno eeg i nic a to co teraz jest w glowie to chyba nawet pan bog nie wie mi sie zdaje.
Pewny jestem tego, że wystarczy tylko przecierpieć, żeby wygrać.
- Kamień
Tak, takie objawy psychicznie, skoro miałeś badania i nie ma choroby organicznej to NIE MA CZEGO INNEGO KOSMICZNEGO. No sam pomyśl... albo fizyczne, albo psychiczne... bo jakie można mieć jeszcze ? 

- Kamień
WŁAŚNIE, ŻE MOŻLIWE!. Ale co innego no ? każdy Ci tu powie to, że nie ma czegoś innego co ma takie objawy jakie opisujesz. NO PO PROSTU NIE MA.
- moniettaa
cygan ja tez mam takie objawy tez nie mam derealizacji a depersone, nie jestes sam z tym syfem, mi tez lekarze zadnej schizy nie zdaignozowali. ja do tego jestem w 8 mcu ciazy takze se wyobraz co przechodze, troche panikujesz, ja tez tak zreszta mam, ale wiesz ze ten syf nie przejdzie jesli mu na to nie pozolisz a ty bys pewnie chcial tak sam z seibie zeby minelo, cudów nie ma no chyba ze sie o nie modlisz
A ten krótki postój, który nazywamy życiem i którym tak się strasznie martwimy, to nic innego jak tylko niewielka weekendowa odsiadka w pudle w porównaniu z tym, co przyjdzie wraz ze śmiercią..
- moniettaa
o jejku to idz i nie truj ludziom dupy skoro niemozliwe, tak cygan jestes wybrancem a wszyscy tu na tym forum siedza bo nie maja nic lepszego do roboty. wez sie za siebie a nie użalaj bo kurde stary chlop a jak baba sie użala. ja to co innego 

A ten krótki postój, który nazywamy życiem i którym tak się strasznie martwimy, to nic innego jak tylko niewielka weekendowa odsiadka w pudle w porównaniu z tym, co przyjdzie wraz ze śmiercią..
-
- Gość
miniettaa dobrze prawi 
masz, czytaj, STOSUJ SIĘ, zwłaszcza do tego punktu, '9. Zmiana stylu myślenia - podobno najważniejszy krok - uświadomienie sobie, że myśli są tylko przejściowym stanem. Poprzez zmianę stylu myślenia można zmienić balans chemiczny mózgu. Jeżeli zaczynamy mieć idiotyczne myśli, powinniśmy zająć się czymś, pomyśleć o rzeczywistości.' porady-i-wskazowki-co-robic-aby-dereali ... t2366.html
od ciebie tylko zależy czy sie wyleczysz, jak to w bajmie spiewali, 'nosisz spodnie więc walcz'

masz, czytaj, STOSUJ SIĘ, zwłaszcza do tego punktu, '9. Zmiana stylu myślenia - podobno najważniejszy krok - uświadomienie sobie, że myśli są tylko przejściowym stanem. Poprzez zmianę stylu myślenia można zmienić balans chemiczny mózgu. Jeżeli zaczynamy mieć idiotyczne myśli, powinniśmy zająć się czymś, pomyśleć o rzeczywistości.' porady-i-wskazowki-co-robic-aby-dereali ... t2366.html
od ciebie tylko zależy czy sie wyleczysz, jak to w bajmie spiewali, 'nosisz spodnie więc walcz'

-
czytaj do upadłego historie ludzi, którym udało się z tego wyjść i uwierz, że to się skończy. innej opcji nie ma; im szybciej przestaniesz sobie wkręcać wszystkie choroby świata, tym lepiej dla Ciebie. Szkoda energii na wyszukiwanie w sobie schorzeń nie z tej ziemi. Lepiej energię spożytkować na wklepywanie sobie do głowy, że nic Ci nie jest i że się nie dasz. nie od razu to da efekty, ale w końcu da.