Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
makabra
- munka
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej to znowu ja. Mam pytanie odnosnie agrestwnych,natretnych mysli....czy Wy tez mieliscie/macie te mysli bardzo makabryczne? Generalnie wszystkie okrucienstwa jakie moga byc? Czuje sie z tym tak parszywie...ciagle chodzi za mna"a co jesli to moje prawdziwe pragnienia?' martwie sie, ze ciezko mi zlapac kontakt z prawda.
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Nie ważne jaka by nie była myśl w stanie lękowym to dalej TYLKO myśl lękowa... myśli, wyobrażenia, obrazy - przy tym wszystkim lęk... to właśnie objawy nerwicy 

-
- Administrator
Twój cytat z innego posta
Stad masz mysli makabryczne bo stalo sie to akurat twoim konikiem objawowym. I takie mysli ci przychodza do glowy z uwagi na nerwice.
Mysle ze jednak jak sie zastanowiwsz krotko to bedziesz wiedziala ze to nie sa twoje pragnienia
Boje sie ze jestem tym, tamtym, owamtymmunka pisze:Kurcze przez odtatnie 10 lat nie zalowalam sobie horrorow...ba nawet cwaniakowalam, ze sie nie boje. A teraz wszustko mi sie przypomina i czuje mega lek..bo pojawia sie ' a co jak ja stane sie tskim psycholem? W koncu z jakiegos powodu oglafalam to..moze jestem jakas sadystka".....brrrr serio wszystkie okropnosci swiata w mojej glowie.

Mysle ze jednak jak sie zastanowiwsz krotko to bedziesz wiedziala ze to nie sa twoje pragnienia
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja sobie pozwoliłam obejrzeć ten horror "masakra piłą" czy jakos tak
Czasem mi sie to przypominało ale jak złapała mnie nerwica natrectw to zaczełam sie
zastanawiać czy ja przypadkiem bym nie chciała takie rzeczy robić dla przyjemności albo z braku sensu życia.
I miałam niezłe leki potem. Zreszta czasem jak mnie najdzie myśl agresywna to jest to jakies piłowanie ciała czy cos takiego.
To tyle ode mnie... jeśli to kogoś pocieszy
-- 20 września 2014, o 21:12 --
ps: też mi kurde pocieszenie

Czasem mi sie to przypominało ale jak złapała mnie nerwica natrectw to zaczełam sie
zastanawiać czy ja przypadkiem bym nie chciała takie rzeczy robić dla przyjemności albo z braku sensu życia.
I miałam niezłe leki potem. Zreszta czasem jak mnie najdzie myśl agresywna to jest to jakies piłowanie ciała czy cos takiego.
To tyle ode mnie... jeśli to kogoś pocieszy
-- 20 września 2014, o 21:12 --
ps: też mi kurde pocieszenie