To nie wiem czy wytrzymam dalej kontynuowanie brania tego leku, choć dziś się odważyłem pójść do psychiatry wydałem trochę kasy na to xD nie wiem czy chce się tak męczyć, ja pracuje xD jak po zażyciu tego tabsa pójde pracowac?Solkan36 pisze: ↑2 października 2018, o 20:05W Ciągu pierwszego tygodnia a nawet dwóch może się pojawić wiecej niepokoju i ataków. Jednakże z kkażdym dniem powinno być lepiej. Ja osobiscie do trzech tygodni mialem kilka mocniekszych ataków w nocy plus zimne poty, potrafilem sie obudzić w nocy spocony tak jak by ktos wylał na mnie wiadro wody. Jeżeli chodzi natomiast o pobudzenie to też w pierwszych dniach było, tak jak by czlowiek w miejscu nie mógł usiedziec. Najgorszy byl ten pierszy raz i takie dziwne uczucie w glowie po 10-20 min od za życia tabsy.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Lexapro, Depralim, Servenon, Aciprex ( ESCITALOPRAM )
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
- Solkan36
Spokojnie najpierw zaobserwuj co sie u Ciebie dzieje. To sa skutki uboczne w początkowej fazie brania tego leku i nie u każdego występują. Jeżeli miałeś do tej pory ataki to zbytniej różnicy nie odczujesz, a jest duże prawdopodobieństwo że po 2 tyd będziesz sie już czuł dużo lepiej. Trzeba tylko pamiętać że leki to nie jest lekarstwo na napady paniki, no to lekarstwem jest psychoterapia.
A tak na marginesie z tego co widziałem w innych Twoich postach to jeżeli dobrze zrozumiałem leciałeś wcześniej na białym i dopalaczach a boisz sie leków?
Leki na każdego działają inaczej, ale statystycznie przyjmuje sie że zaczynają działać po 2 do 3 tygodni.
A tak na marginesie z tego co widziałem w innych Twoich postach to jeżeli dobrze zrozumiałem leciałeś wcześniej na białym i dopalaczach a boisz sie leków?
Leki na każdego działają inaczej, ale statystycznie przyjmuje sie że zaczynają działać po 2 do 3 tygodni.
Face Your Fear And Live Your Dream 

- Solkan36
Ja osobiście 2 pierwsze tyg byłem na zwolnieniu od rodzinnego na przeziębienie czy coś w tym stylu.
Face Your Fear And Live Your Dream 

-
Jak brałem wtedy te gówna to nie miałem zaburzeń lękowych, wiec tu ta różnicaSolkan36 pisze: ↑2 października 2018, o 21:29Spokojnie najpierw zaobserwuj co sie u Ciebie dzieje. To sa skutki uboczne w początkowej fazie brania tego leku i nie u każdego występują. Jeżeli miałeś do tej pory ataki to zbytniej różnicy nie odczujesz, a jest duże prawdopodobieństwo że po 2 tyd będziesz sie już czuł dużo lepiej. Trzeba tylko pamiętać że leki to nie jest lekarstwo na napady paniki, no to lekarstwem jest psychoterapia.

- Mun
to normalne, ze w pierwszych dwóch tyogniach będziesz się czuł gorzej po leku. Organizm musi się oswoić z antydepresantem.
-
Wiem o tym, ale się zastanawiam nad sensem