Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Leczenie bez leków!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Era miałam to samo- zadnr leki poza benzo mi nie pomogły. W dodatku pogorszyly stan bo rosła prolaktyna jak szalona i leki które powodują problemy ze snem i nadmierne pobudzenie u mnir powodowały ciągłą hibernacje i ospalosc przez prolaktyne. Po lorafenie czuje się tak jak kiefys- niczym nie martwię, wpadam w euforię, mam radość życia i zero wszelakich lęków ale problem w tym że na codzień te leki są zdradliwe
zazdroszczę ludziom którym pomagają antydepresanty.

- martusia1979
- Odburzony i pomocny użytkownik
Karenina91 pisze:Era miałam to samo- zadnr leki poza benzo mi nie pomogły. W dodatku pogorszyly stan bo rosła prolaktyna jak szalona i leki które powodują problemy ze snem i nadmierne pobudzenie u mnir powodowały ciągłą hibernacje i ospalosc przez prolaktyne. Po lorafenie czuje się tak jak kiefys- niczym nie martwię, wpadam w euforię, mam radość życia i zero wszelakich lęków ale problem w tym że na codzień te leki są zdradliwezazdroszczę ludziom którym pomagają antydepresanty.
Tu nie ma co zazdroscic chcialabys aby leki za ciebie odrobily prace domowa , a nietedyk droga

strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
- schanis22
Oj znalazłam tutaj swoje stare posty wtedy leków nie brałam 4 dni , teraz mija 8 miesięcy , ja też prawdę powiedziawszy nigdy jakiś silnych leków nie brałam , hydroksyzynę 2 miesiące , no ale widzę różnicę w tym co pisałam 8 miesięcy temu a co jest teraz .
Jak bardzo pragnęłam wtedy wyjść szybko z tej nerwicy jak by to była najgorsza rzecz na świecie jaka mnie spotkała- nie mówię że nie jest ale też bez przesady .
Na dzień dzisiejszy raz jest lepiej raz gorzej , ale już nie naciskam nie myślę , matko kiedy to się skończy ? a niech się nie kończy co mnie to obchodzi , i to jest właśnie chyba w końcu jakaś akceptacja , bo bez tego ciężko ruszyć z miejsca . Dziękuję nie wiem komu chyba mojemu aniołowi stróżowi że w najgorszej chwili znalazłam na you toubie Divovika , dziękuję wszystkim którzy tak bardzo mi pomogli tu na forum wierzyli we mnie i zawsze wspierali Ciasteczko,Victor , Divin ... pewnie nie wymienię wszystkich wspaniałych ludzi z forum którzy nawet nie wiedzą ile dobrego robią dla innych - Joanna27 , ITI , Bart26 , Kamień , Kasia1977 , Boniasky -mój brat , Anetta30-moja siostra , Reepoman , Subzero1993 , martusia1979 , marianna , Przemek1990 , Delphia , Ciekawy94 , Zebulon , Tacia , Jerry , Lipton , Nerwus , harii , Damian1414 , szymon1717 , koziołek123 , MaciekMacku , Godethead , PaulinaDobrevv , Optymistka , Mich95, Stiv ,
Czekajcie na mój post odburzeniowy bo coś czuję że nie długo go sklecę 
Jak bardzo pragnęłam wtedy wyjść szybko z tej nerwicy jak by to była najgorsza rzecz na świecie jaka mnie spotkała- nie mówię że nie jest ale też bez przesady .
Na dzień dzisiejszy raz jest lepiej raz gorzej , ale już nie naciskam nie myślę , matko kiedy to się skończy ? a niech się nie kończy co mnie to obchodzi , i to jest właśnie chyba w końcu jakaś akceptacja , bo bez tego ciężko ruszyć z miejsca . Dziękuję nie wiem komu chyba mojemu aniołowi stróżowi że w najgorszej chwili znalazłam na you toubie Divovika , dziękuję wszystkim którzy tak bardzo mi pomogli tu na forum wierzyli we mnie i zawsze wspierali Ciasteczko,Victor , Divin ... pewnie nie wymienię wszystkich wspaniałych ludzi z forum którzy nawet nie wiedzą ile dobrego robią dla innych - Joanna27 , ITI , Bart26 , Kamień , Kasia1977 , Boniasky -mój brat , Anetta30-moja siostra , Reepoman , Subzero1993 , martusia1979 , marianna , Przemek1990 , Delphia , Ciekawy94 , Zebulon , Tacia , Jerry , Lipton , Nerwus , harii , Damian1414 , szymon1717 , koziołek123 , MaciekMacku , Godethead , PaulinaDobrevv , Optymistka , Mich95, Stiv ,

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
- martusia1979
super !!!....fajnie by było kolejny dowód na to ,że można ? ..można! 

strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
-
kurde zazdroszcze CI kobieto
Mistrz 2021 (L)
-
Wow, czuję się zaazczycony występując na liście płac 
Ja też zacząłem to akceptować i tak jak mówisz, raz jest lepiej, raz gorzej, ale żyje - daję radę, ale podobno ma być jeszcze lepiej, zatem jestem cholernie ciekawy jak to będzie
Nie mogę się doczegać Twojego wpisu odburzeniowego. Chyba nie ma lepszych lekcji od wpisów osób, które same wyszły z zaburzenia.

Ja też zacząłem to akceptować i tak jak mówisz, raz jest lepiej, raz gorzej, ale żyje - daję radę, ale podobno ma być jeszcze lepiej, zatem jestem cholernie ciekawy jak to będzie

Nie mogę się doczegać Twojego wpisu odburzeniowego. Chyba nie ma lepszych lekcji od wpisów osób, które same wyszły z zaburzenia.

Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Super Schanis
i o to w tym chodzi
jesteś mega optymistyczną i empatyczną osóbką, z taką postawą to można świat podbijać !!!
Oby tak dalej
Trzymam mocno kciuki! Dzięki 

- schanis22
Braciszku bo u nas to rodzinne że my nigdy się nie poddamy a nawet jak poddamy to otrzepiemy i do przoduboniasky pisze:Siostra ale szalejesz. Szaman z mojej afrykańskiej wioski zaczął już odprawiać modły w sprawie Twojego odburzenia

-- 10 maja 2016, o 23:25 --
Ania Ty również jesteś Kochana i wspaniałaOptymistka pisze:Super Schanisi o to w tym chodzi
jesteś mega optymistyczną i empatyczną osóbką, z taką postawą to można świat podbijać !!!
Oby tak dalej
Trzymam mocno kciuki! Dzięki

-- 10 maja 2016, o 23:32 --
Sebastian86 nie zazdrość tylko bierz się do pracy nad sobą ,a zaburzenie zepchnij na dalszy plany , zajmij się po pierwsze życiem mimo objawów .
Subzero1993 uwielbiam czytać Twoje posty , bardzo mi się podoba podejście do zaburzenia .
Martusia1979 no widać że można , ale swoje człowiek wycierpiał .
Ogromne podziękowania za rady i wsparcie i całą tą miłość dla mojego Sagema

- koziolek123
- Odważny i aktywny forumowicz
jak pies po kapieli się otrzebiey i naprzód
-
Gratulacje
Podziękowania należą się Tobie bo sama musiałaś wdrożyć tą wiedzę i znaleść sposób żeby wprowadzić w życie.
Na dodatek mimo swoich problemów potrafisz pomagać i wspierać innych

Podziękowania należą się Tobie bo sama musiałaś wdrożyć tą wiedzę i znaleść sposób żeby wprowadzić w życie.
Na dodatek mimo swoich problemów potrafisz pomagać i wspierać innych

Nieważne jak mocno udezasz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu!!! :hercio:
- schanis22
Dziękuję Strzelec , to nie jest post odburzeniowy napisałam tylko o postępach to jeszcze nie ma co gratulować .
Staram się pomóc i wesprzeć jak tylko mogę , bo sama z forum dostała wiele pomocy
-- 11 maja 2016, o 01:16 --
, można też przy okazji zapluć wszystkich na około 
Staram się pomóc i wesprzeć jak tylko mogę , bo sama z forum dostała wiele pomocy

-- 11 maja 2016, o 01:16 --
Wyobraziłam sobie takiego psa otrzepującego , ślinę z pyska jeszczekoziolek123 pisze:jak pies po kapieli się otrzebiey i naprzód

- Joannaw27
Arletka nawet niewiesz jak się cieszę że wychodzisz już na prostą zawsze w ciebie wierzyłam i powiem Ci ze ja tez nie najgorzej się czuje, ale siedzę jeszcze cicho jak mysz pod miotla, bo z nerwiczka to różnie bywa, może też nie dlugo napisze post odburzeniowy ale ccichooo hahaha, pozdrawiam cie mocno kochana.
COCO JUMBO I DO PRZODU