Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ktos chetny na rozmowe o narkotykach?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ale ja pamiętałam
.
Czytałam rano Twój wątek powitalny
.
Najważniejsze ze zaprzestałeś styczności z narkotykami...
Czytałam rano Twój wątek powitalny
Najważniejsze ze zaprzestałeś styczności z narkotykami...
Kocham życie 
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja mam duże doświadczenie w terapii, w dążeniu do pokonania depresji, radzenia sobie z nerwicą.. Wciąż oczywiście czasem miewam krótkie nawroty choroby ale dzięki wieloletniej terapii potrafię sama sobie radzić z kryzysami.
Nie wiem czy tu na forum administracja pozwala dawać wskazówki innym użytkownikom , na razie sama powoli poznaje zasady forum i nie chcę nieświadomie złamać regulaminu.
Dlatego zachęcam tylko do wizyty u lekarza celem dokonania diagnozy i wspieram dobrym, pozytywnym słowem.
Wiem z autopsji jak wsparcie innych, nawet tylko wirtualne (w życiu prywatnym czasem brakuje nam zrozumienia innych, naszych problemów),wiele daje.
Nie wiem czy tu na forum administracja pozwala dawać wskazówki innym użytkownikom , na razie sama powoli poznaje zasady forum i nie chcę nieświadomie złamać regulaminu.
Dlatego zachęcam tylko do wizyty u lekarza celem dokonania diagnozy i wspieram dobrym, pozytywnym słowem.
Wiem z autopsji jak wsparcie innych, nawet tylko wirtualne (w życiu prywatnym czasem brakuje nam zrozumienia innych, naszych problemów),wiele daje.
Kocham życie