Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Kto wie o Twoich lękach?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Taci
Zarejestrowany Użytkownik

15 maja 2016, o 17:37

A u mnie bardzo dobrze widac kurvice nie wiem czy to dobrze czy nie haha
Awatar użytkownika
Waleczna90

15 maja 2016, o 17:45

No dobra, a czy kiedykolwiek widzieliście na ulicy człowieka z nerwicą bądź zaburzeniami i od razu patrząc na niego stwierdziliście "ehe on na pewno ma zaburzenia lękowe" ? ja nigdy nie miałam takiej sytuacji :) a pomyślcie ile osób się z tym zmaga i codziennie możecie mijać na ulicy dziesiątki takich osób!
Równie dobrze piszemy tu anonimowo i być może mijaliśmy się kiedyś na ulicy i w życiu by nam nie przyszło do głowy - oho to ta osoba, która boi się chodzić ;P
Ja też dziwnie i niepewnie chodzę - wiem o tym, ale ludzie pewnie (mimo mojego myślenia o tym) wcale nie zwracają na to uwagi! a jak ktoś zwróci to co pomyśli? pewnie ma problem z kolanem :)
https://www.youtube.com/watch?v=Gals4NDayFE
"Chcę się odnaleźć
Z kawałków złożyć całość
Ogarnąć dusze a później wyrzeźbić ciało
I żeby chciało nam się tak jak nie chce
Łapcie marzenia, wystarczy wyciągnąć ręce"
Awatar użytkownika
dziwny123

15 maja 2016, o 19:06

Zaburzeń lękowych to nie widać, ale ogólnie silną lękliwość może być widać, nie każdy umie "założyć maskę".
ODPOWIEDZ