Oczywiście, że tak ludzi łątwo nakręcić szczególnie jak ma się swój konik. To nie jest forum lecznicze, bo inaczej zrobiłby się tu ogromny nieporządek. Nie chce wchodzić w polemike z @Polaa, a ponownie zachęcić do przemyślanego używania słów skoro juz kolejna osoba na to zwraca uwage

Ja pamietam, że pewnego razu jak miałam nerwice na speed to byl 2017 a depresja była moim lękiem, przestałam wchodzić na to forum i teksty takich uzytkownikow gdyż to mi tylko pogarszało. SKupiłam sie na artykułach administratorów i osobach umiejących dobrać odpowiednie słowa. Zwykli uzytkownicy moga tak smao mocno wesprzec jak i szybko pogorszyć stan. Administratorzy bardzo inteligentnie dobieraja słowa w kazdym odpisie i artykule, jak psycholodzy. Kiedyś większa była nad tym kontrola na tym forum. Większość uzytkownikow była zaznajomiona z artykułami chłopakow dosyć mocno i sami starali sie naprawdę inteligentnie pisać, a i tak zdarzały sie kwiatki.
A czy sie szczepić czy nie? Indywidualna sprawa, ale po to przed szczepieniem ma sie wywiad lekarski. Jeśli lekarz ma wątpliwości wtedy warto to przemyśleć i np zrobic zalecane badania, zastanowić się. To moje zdanie oczywiście. Nie nalezy przede wszystkim straszyc ani covid ani szczepieniami. Robi to juz narracja telewizyjna na swietnym poziomie. Tu jest to niepotrzebne. Wystarczy krotko napisać jak Ola zasugerowala "było ciezko, moim zdaniem lec sie zaszczep trzymam za Was kciuki" tyle i az tyle

Nie krzywdzi sie kolejnych osob ktore przeczytaja ten wątek. A nawet jak podniesiesz cisnienie, to jesteś czysta bo wyraziłaś swoja opinie krotko, bez opisow straszakow.