Ogłoszenia
➤ Pierwszy raz z zaburzeniem? >>>> Mechanizm zaburzeń
➤ Jeżeli szukasz Wiktora, to wejdź na stronę - emocjobranie.pl
➤ Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Co mi jest? bo sam nie wiem.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Awatar użytkownika
ck2023
Zarejestrowany Użytkownik

3 lutego 2026, o 23:05

Strzelanie w żuchwie to problem napięciowy i raczej powoduje to stres.
Małe kroki, które robisz do przodu są lepsze niż duże, które tylko planujesz
Danielek111
Nowy Użytkownik

5 lutego 2026, o 11:04

Byłem wczoraj u fizjo, była ulga. Wieczorem uczucie uciekającej krwi z nóg i dłoni i zaczęła mnie szczypać głowa, chwila paniki i przeszło. Coś mi jest? Czy pakować to w nerwice. Leki zacząlem brać.
Awatar użytkownika
ck2023
Zarejestrowany Użytkownik

5 lutego 2026, o 13:26

Napisz co robił fizjoterapeuta - czy uciskał punkty na ciele w obrębie klatki piersiowej, żuchwy, skroni, oraz na podbródku lub mięśnie grzebietu
Małe kroki, które robisz do przodu są lepsze niż duże, które tylko planujesz
Danielek111
Nowy Użytkownik

5 lutego 2026, o 13:44

Masował mi tylko plecy, barki, grzbiet - ogólnie to był masaż. Gdy dotykał czułych punktów nie czulem sie "dziwnie" pytałem o tej żuchwie, ale on sie tym nie zajmuje. Akurat byłem u fizjo obok mojej ulicy, bo było wolne miejsce więc to w ciemno wszedłem. Dziś jest okej, tylko po masażu tak jak pisalem wyzej sie dziwnie poczułem. Btw od żuchwy już nic nie czuje. Nie strzyka.
Danielek111
Nowy Użytkownik

5 lutego 2026, o 14:55

Do neurologa idę, 12 lutego. Może to połączenie nerwicy z napięciami w tych okolicach. Tak jak pisałeś. Bo dziś mnie nic nie boli. Leki wzięte. A te zawroty jakby zniknęły póki co.
ODPOWIEDZ