Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Homo
-
madmag87
- Gość
A i jeszcze jak miałam 6 lat, to wymyśliłam sobie, że nie będę stawać na linie na chodniku, ale każdego dnia jak wracałam z zerówki po 5 minutach mi się to nudziło, aż któregoś dnia całkiem odpuściłam
trochę dawno, ale utkwiło mi w pamięci... Potem widziałam ten syndrom w jakimś filmie z Jackiem Nickolsonem i pomyślałam niezłe jaja, że to jest "choroba" 
-
PIOTRR7382
- Zarejestrowany Użytkownik
A na co dokładnie cierpisz, cierpiałas
-
madmag87
- Gość
Nie umiem Ci odpowiedzieć na to pytanie
"myślę" od 20 minut, chcę to nazwać i nic nie pasuje
Napewno była depresja.
Napewno była depresja.
-
PIOTRR7382
Z czym związana?
-
madmag87
- Gość
Różnie, co chwila się zdarzały epizody, kończył się jeden, za jakiś czas zaczynał się następny
życie się po prostu nie toczyło po "mojemu", ale wszystko dzisiaj wydaje mi sie tak rozmyte, jakby mi się przyśniło
a Tobie już lepiej?
-
PIOTRR7382
Tak o, te homo to takie powalone, rozmawiam z dziewczynami i fajnie wszystko ok, wrócę do domu i jeb!
Ale jest coraz lepiej. Teraz tylko muszę ogarnąć te nerwowe myśli związane ze sprawdzaniem.
Ale jest coraz lepiej. Teraz tylko muszę ogarnąć te nerwowe myśli związane ze sprawdzaniem.
-
madmag87
- Gość
No ale czemu tak o sobie myślisz? Może znajdź sobie jakąś przyjaciółkę, żeby platonicznie oswoić się z płcią przeciwną
No a co do sprawdzania to może powinieneś osobny temat założyć, bo maszyny nijak się mają do homo, więc kto tu odpowiedni zajrzy, żeby Ci pomóc?
Albo przestań sprawdzać i oswój się z lękiem jak ninja
albo jeszcze przemyśl wszystkie argumenty przeciw sprawdzaniu, żeby umysł w końcu zrozumiał, że to się najzwyczajniej w świecie nie opłaca 
A Ty jak w tym polu jesteś i ustawiasz, to ktoś patrzy jak sprawdzasz, czy sam sobie sprawdzasz?
No a co do sprawdzania to może powinieneś osobny temat założyć, bo maszyny nijak się mają do homo, więc kto tu odpowiedni zajrzy, żeby Ci pomóc?
Albo przestań sprawdzać i oswój się z lękiem jak ninja
A Ty jak w tym polu jesteś i ustawiasz, to ktoś patrzy jak sprawdzasz, czy sam sobie sprawdzasz?
-
PIOTRR7382
Ogólnie to sprawdzanie ustawień maszyn, jest pewne że jest dobre! Pracowałem z osobami które to robią od dawna i mówiły że jest ok. Ale te sprawdzanie.mnie dobija nie wiem jak z tym walczyć
-
madmag87
- Gość
Ja bym na Twoim miejscu ustawiła jak trzeba i ZDECYDOWAŁA nie sprawdzać, odeszła usiadła czy cokolwiek, pozwoliła sobie czuć ten "stres" BEZ STAWIANIA OPORU OBSERWOWAŁA towarzyszące emocje, tak jakby nie były moje, aż do momentu wypalenia
-
PIOTRR7382
Da się tak? 
-
PIOTRR7382
Spróbuję! 🤩
-
madmag87
- Gość
Padawan z Ciebie pojętny jest.
"Nie próbuj, rób albo nie rób, nie ma próbowania."
"Nie próbuj, rób albo nie rób, nie ma próbowania."
-
mario546
Nie jedna w pracy mi podoba się.madmag87 pisze: ↑7 grudnia 2021, o 16:38Najpierw spróbuj z jedną, jak nie wyjdzie to masz w zapasie drugą... Żebyś nie wyszedł na oszusta matrymonialnego i został z pustymi rękamimario546 pisze: ↑6 grudnia 2021, o 23:48Kuźwa ja chcę poderwać jedna dziewczyne na portalu lub w pracy.PIOTRR7382 pisze: ↑6 grudnia 2021, o 22:42Homo, jak widzę jakaś fajna dziewczyne to w głowie myśli typu " jesteś homo" itd itd![]()