Mój?PIOTRR7382 pisze: ↑6 grudnia 2021, o 23:59Wiek?mario546 pisze: ↑6 grudnia 2021, o 23:48Kuźwa ja chcę poderwać jedna dziewczyne na portalu lub w pracy.PIOTRR7382 pisze: ↑6 grudnia 2021, o 22:42Homo, jak widzę jakaś fajna dziewczyne to w głowie myśli typu " jesteś homo" itd itd
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Homo
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
- Gość
To nie poddawaj się tym myślom, jak umysł podsuwa Ci "jesteś homo", Ty zaprzeczaj i mów sobie w głowie "jestem hetero" i odpuść emocje... A potem jak widzisz tą fajną dziewczynę, to zastanów się naprawdę chciałbyś ją poznać... Po co Ci w ogóle dziewczyna? Jakie masz oczekiwania? Czy jesteś gotowy na to, żeby poddać swoją wolę i czas wolny drugiej osobie? Czy jesteś gotowy poddać się stanom emocjonalnym drugiej osoby? Czy jesteś gotowy na to, że prędzej czy później przyjdzie czas rozstania? Nie oszukujemy się, ale jak masz prawie 17 lat, to ciężko, żeby coś było dane na zawszePIOTRR7382 pisze: ↑6 grudnia 2021, o 22:42Homo, jak widzę jakaś fajna dziewczyne to w głowie myśli typu " jesteś homo" itd itd

W ogóle w tym Twoim hocd najgorsze jest to, że głupio o tym z kimkolwiek gadać i potem zostaje pani psycholog i to forum, bo ciężko uwierzyć, że ktoś to zrozumie i nie wyśmieje. Do tej pory mogłeś być szczery, a teraz co, patrzysz na nogi kolegi, przychodzą głupie myśli i zostajesz z tym sam odcięty :o
Masz tu na odwagę fajną piosenkę: Hippie sabotage - Immune to danger... być może dla takiego rolnika z Podlasia, jak się przedstawiasz, takie klimaty mogą być nudne lecz! siła płynie z pokoju

-
- Gość
Najpierw spróbuj z jedną, jak nie wyjdzie to masz w zapasie drugą... Żebyś nie wyszedł na oszusta matrymonialnego i został z pustymi rękamimario546 pisze: ↑6 grudnia 2021, o 23:48Kuźwa ja chcę poderwać jedna dziewczyne na portalu lub w pracy.PIOTRR7382 pisze: ↑6 grudnia 2021, o 22:42Homo, jak widzę jakaś fajna dziewczyne to w głowie myśli typu " jesteś homo" itd itd

-
Ogólnie z tym homo sobie powoli odpuszczam, ale też tak mam że np: ustawiam coś i wiem że jest dobrze, ale dalej sprawdzam czy jest dobrze i się upewniam w nieskończoność.
-
Ale posłuchaj, homo ucieka ale co do tego sprawdzania mogła byś się odnieść? No chyba że nic na ten temat. Nie wiesz, o co z tym chodzi że jak coś ustawie to sprawdzam tysiąc razy czy jest dobrze, i jak dam sobie spokój to czuję kłucie w sercu jakby.
-
- Gość
A co Ty takiego sprawdzasz? Bo sprawdzać można różne rzeczy, choćby godzinę na zegarku 
Może to jest złość, że nie sprawdzasz... Weź sobie powiedz "mam to w de, nie będę sprawdzał i ch"

Może to jest złość, że nie sprawdzasz... Weź sobie powiedz "mam to w de, nie będę sprawdzał i ch"

-
Ja to od dawna czułem.
-
Jesteś mega pocieszna osobą, jesteś jak tulipan 

Wracając, ustawienie np jakiejś części danej maszyny, praca z danym ustawieniem i uczucie dyskomfortu związanego z ustawieniem mimo że jest dobre.
Wracając, ustawienie np jakiejś części danej maszyny, praca z danym ustawieniem i uczucie dyskomfortu związanego z ustawieniem mimo że jest dobre.
-
- Gość
No bo jakoś Cię lubię, jak kogoś nie lubię to wcale nie jestem taka pocieszna 
To nie wiem, może poćwicz na klockach LEGO
na maszynach to ja się słabo znam 
A co by się stało jakbyś nie sprawdził? To w szkole jakieś techniczne zajęcia?
To nie wiem, może poćwicz na klockach LEGO

A co by się stało jakbyś nie sprawdził? To w szkole jakieś techniczne zajęcia?
-
No nic by się nie stało bo jest ok, nie.. praca w polu np
-
- Gość
No to wiesz, jak już ustawiasz te maszyny to pochwal się sam wewnętrznie, że Ci wyszło... poczuj wdzięczność, że Ci jest dane sobie pracować jak lubisz (ze świnkami krówkami, owsami pszenicami, bo nie wszyscy mają to szczęście! 

)... No i może miej zawsze pokorę wobec jakiś negatywnych odczuć, dyskomfortu, ewentualnych błędów 
A kiedyś może trafisz do TVP jak będziesz szukał żony, to wyślę swoje zgłoszenie
Choć wyobrażam sobie, że konkurencja może być miażdżąca
A kiedyś może trafisz do TVP jak będziesz szukał żony, to wyślę swoje zgłoszenie

Choć wyobrażam sobie, że konkurencja może być miażdżąca

-
Bahahah 
.
Racja ale szukam sposobu jak radzić sobie z takimi myślami 🤩
To jest jedna z tych natrętnych myśli !
Racja ale szukam sposobu jak radzić sobie z takimi myślami 🤩
To jest jedna z tych natrętnych myśli !
-
- Gość
No to ja nie wiem, mnie się tam nie chce sprawdzać, dlatego nie sprawdzam
szkoda czasu, pierwsza wersja zawsze najlepsza 
Jedyny zwiastun natręctw jaki miałam w życiu, to jak się uczyłam do matury z matematyki i jak mi się wynik nie zgadzał, to wyrwałam kartki i przepisywałam od nowa, żeby było idealnie
ale w końcu stwierdziłam dobra nie ma czasu, jadę dalej... Czasem z bólem serca musiałam znosić plamy z tipexa na pół strony
ale jak to tutaj mówią trzeba ryzykować 

Jedyny zwiastun natręctw jaki miałam w życiu, to jak się uczyłam do matury z matematyki i jak mi się wynik nie zgadzał, to wyrwałam kartki i przepisywałam od nowa, żeby było idealnie