Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Guess who's back

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
qweasdzxc
Zarejestrowany Użytkownik

17 marca 2019, o 19:49

I've created a monster, 'cause nobody wants to see Marshall no more

Witam!
Przepraszam na wstępie za to muzyczne wejście :!!!:

Pierwszy z moich paru postów na tym forum powstał 9 lutego 2012, o 01:34. Nawet nick ten sam!
taki-sobie-t2064.html
Pamiętam parę osób, które wtedy tutaj były aktywne, Viktor oraz Adam Kizam <--- Ten Pan chyba jakąś książkę nawet wydał :huh

Dziś jest 2019 rok i uwaga z nerwicy się nie uwolniłem. Żyję od tamtej pory smutnym życiem, bardzo mało towarzyskim, właśnie spowodowanym objawami zaburzeń lękowych, obsesyjno-kompulsywnych,
osobowości (mam już wszystkie łatki przyczepione jeżeli chodzi o klasyfikacje ICD-10: F).

Jeżeli chodzi o moje życie zawodowe podczas trwającego zaburzenia:
Matura :si
Studia :si
Praca :si

Odwiedziłem dużo lekarzy, terapeutów, psychologów, byłem nawet w szpitalu na oddziale dziennym.
Jadłem SSRI, SNRI, przeciwpsychotyczne, benzodiazepiny, przeciwpadaczkowe oraz "niestandardowe".

Szukam pomocy jeżeli chodzi o przypadki beznadziejne.
Czy ktoś ma jeszcze jakiś sposób?

Z góry dzięki za odzew.
ChuckiexO
Odburzony i pomocny użytkownik

17 marca 2019, o 19:53

Witaj,
No cóż co można Ci poradzić prócz samorozwoju emocjonalnego, nagrań chłopaków i wdrążenie tego w życie. Zdrowy styl życia, jakaś pełnowartościowa dieta, sporo suplementow z witaminami. Skoro wszystko zawiodło to może czas zostać swoim własnym lekiem.

Powoszonka
Gafa
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

18 marca 2019, o 08:30

A powiedz nam co zrobiłeś sam żeby wyjść z zaburzenia? Nic nie napisałeś o pracy własnej. Może tu jest pies pogrzebany.
Iwona29
Dyżurny na forum Odważny VIP

18 marca 2019, o 08:34

Witaj.
Leki to nie wszystko.
Jeśli sam nad sobą nie popracujesz to nie myśl że one wszystko zalatwią.

Posłuchaj nagran.Poczytaj materiały z forum.
Wdrażaj w życie to co masz tu przekazane i działaj.

Jeśli zrozumiesz to i owo to będziesz w stanie poprawić swój stan.
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz😉
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"🙂
ODPOWIEDZ