Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Genetyczna choroba dziedziczna- pytanie
-
- Administrator
Johnny,
Przestań w końcu hipochondrycznie spamować bo Ci dam bana na pisanie dopóki się nie opamiętasz.
Co nie wejdę to jakieś Twoje hipochondryczne pytania, w ten sposób nie będzie lepiej. Daj sobie narazie spokój z google i po prostu żyj. Choroba genetyczna to jak sama nazwa wskazuje, choroba genetyczna
Czyli przechodzi z genami drzewka genealogicznego. Więc tak, musi jeżeli mowa o chorobie dziedzicznej.
To moje ostatnie ostrzeżenie, wystarczy już tego Twojego spamu, a może to też Ci da impuls do opamiętania. A jak już masz jakieś pytanie to pytaj ale w JEDNYM wątku. Na przykład w wątpliwościach i obawach etc.
Przestań w końcu hipochondrycznie spamować bo Ci dam bana na pisanie dopóki się nie opamiętasz.

To moje ostatnie ostrzeżenie, wystarczy już tego Twojego spamu, a może to też Ci da impuls do opamiętania. A jak już masz jakieś pytanie to pytaj ale w JEDNYM wątku. Na przykład w wątpliwościach i obawach etc.
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
Odburzony
Konsultacja Skype
- Olalala
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Hihihih, czułam, że to się w końcu tak skończy, te medyczne wynaturzeniaDivin pisze:Johnny,
Przestań w końcu hipochondrycznie spamować bo Ci dam bana na pisanie dopóki się nie opamiętasz.Co nie wejdę to jakieś Twoje hipochondryczne pytania, w ten sposób nie będzie lepiej. Daj sobie narazie spokój z google i po prostu żyj. Choroba genetyczna to jak sama nazwa wskazuje, choroba genetyczna
Czyli przechodzi z genami drzewka genealogicznego. Więc tak, musi jeżeli mowa o chorobie dziedzicznej.

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Dajcie chłopakowi się wypisać
W końcu tu na forum ludzi z zanteresowaniami medycznymi jest na pewno sporo
Można zrobić nawet taki cichy kącik jak "własna diagnoza","analizowanie wyników badań", "czy te wyniki badan zostały zrobione dobrze", "tajemnicze choroby 21 wieku" itp.

W końcu tu na forum ludzi z zanteresowaniami medycznymi jest na pewno sporo

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
JohnnyEDM pisze:Mam takie pytanko czy żeby mieć jakąś genetyczna chorobę dziedziczna to ta choroba musi występować u kogoś z rodziny? A jakby nie miał nikt w rodzinie takiej choroby to czy można jej dostać?

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
- JohnnyEDM
- Zarejestrowany Użytkownik
Słuchajcie śmiejecie się ale ten internet może tak zryć łeb w ciągu kilku dni, a co do tych dziedzicznych to oczywiście znalazło się tam nawet ALE jakieś, że jakaś szansa tam jest niby i nie trzeba nawet w rodzinie mieć więc czytając trza już sie zawsze na najgorsze nastawić, teraz pare dni minie zanim mi się łeb uspokoi.
-
- Administrator
Co ciekawe ty też możesz się zacząć z tego śmiać 
Polecam!

Polecam!
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- Olalala
schanis22, hahahahah. ten wątek jest zajefajny, nie kasujcie goschanis22 pisze:JohnnyEDM pisze:Mam takie pytanko czy żeby mieć jakąś genetyczna chorobę dziedziczna to ta choroba musi występować u kogoś z rodziny? A jakby nie miał nikt w rodzinie takiej choroby to czy można jej dostać?![]()
![]()
Jak można dostać chorobę dziedziczną czy genetyczną której nikt w rodzinie nie miał ? jejku nie mogę
Pytanie za 100 punktów no
, no ale w nerwicy wszystko jest możliwe nawet choroba dziedziczna nie odziedziczona po nikim

-- 1 kwietnia 2016, o 07:26 --
"Tajemnicze choroby 21 wieku" - NIE MOGĘddd pisze:Dajcie chłopakowi się wypisać![]()
W końcu tu na forum ludzi z zanteresowaniami medycznymi jest na pewno sporoMożna zrobić nawet taki cichy kącik jak "własna diagnoza","analizowanie wyników badań", "czy te wyniki badan zostały zrobione dobrze", "tajemnicze choroby 21 wieku" itp.

-- 1 kwietnia 2016, o 07:54 --
Mam taki APEL do Victora I Divina - prośba

-
- Administrator
Zrobię Johnemu specjalny wątek: "A czy może być tak..." I tam poprzenosze te wszystkoe pytania. Ale żeby nie było, jak założysz znowu nowy wątek to ban na pisanie 

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
Odburzony
Konsultacja Skype
Odburzony
Konsultacja Skype
- Olalala
Hehe, i superDivin pisze:Zrobię Johnemu specjalny wątek: "A czy może być tak..." I tam poprzenosze te wszystkoe pytania. Ale żeby nie było, jak założysz znowu nowy wątek to ban na pisanie