Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Genetyczna choroba dziedziczna- pytanie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JohnnyEDM
Zarejestrowany Użytkownik

31 marca 2016, o 11:29

Mam takie pytanko czy żeby mieć jakąś genetyczna chorobę dziedziczna to ta choroba musi występować u kogoś z rodziny? A jakby nie miał nikt w rodzinie takiej choroby to czy można jej dostać?
Divin
Administrator

31 marca 2016, o 11:34

Johnny,

Przestań w końcu hipochondrycznie spamować bo Ci dam bana na pisanie dopóki się nie opamiętasz. :P Co nie wejdę to jakieś Twoje hipochondryczne pytania, w ten sposób nie będzie lepiej. Daj sobie narazie spokój z google i po prostu żyj. Choroba genetyczna to jak sama nazwa wskazuje, choroba genetyczna :D Czyli przechodzi z genami drzewka genealogicznego. Więc tak, musi jeżeli mowa o chorobie dziedzicznej.

To moje ostatnie ostrzeżenie, wystarczy już tego Twojego spamu, a może to też Ci da impuls do opamiętania. A jak już masz jakieś pytanie to pytaj ale w JEDNYM wątku. Na przykład w wątpliwościach i obawach etc.
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
Awatar użytkownika
JohnnyEDM

31 marca 2016, o 11:40

Ok to najwyżej skasuj post jak spam jest sorka :P
Awatar użytkownika
Olalala
Dyżurny na forum Odważny VIP

31 marca 2016, o 17:16

Divin pisze:Johnny,

Przestań w końcu hipochondrycznie spamować bo Ci dam bana na pisanie dopóki się nie opamiętasz. :P Co nie wejdę to jakieś Twoje hipochondryczne pytania, w ten sposób nie będzie lepiej. Daj sobie narazie spokój z google i po prostu żyj. Choroba genetyczna to jak sama nazwa wskazuje, choroba genetyczna :D Czyli przechodzi z genami drzewka genealogicznego. Więc tak, musi jeżeli mowa o chorobie dziedzicznej.

To moje ostatnie ostrzeżenie, wystarczy już tego Twojego spamu, a może to też Ci da impuls do opamiętania. A jak już masz jakieś pytanie to pytaj ale w JEDNYM wątku. Na przykład w wątpliwościach i obawach etc.
Hihihih, czułam, że to się w końcu tak skończy, te medyczne wynaturzenia :DD ;col
Awatar użytkownika
ddd
Odburzony Wolontariusz Forum

31 marca 2016, o 17:34

Dajcie chłopakowi się wypisać :D
W końcu tu na forum ludzi z zanteresowaniami medycznymi jest na pewno sporo :D Można zrobić nawet taki cichy kącik jak "własna diagnoza","analizowanie wyników badań", "czy te wyniki badan zostały zrobione dobrze", "tajemnicze choroby 21 wieku" itp.
(muzyka - my słowianie)

Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!

Autor Zordon ;p
Awatar użytkownika
schanis22

31 marca 2016, o 17:38

JohnnyEDM pisze:Mam takie pytanko czy żeby mieć jakąś genetyczna chorobę dziedziczna to ta choroba musi występować u kogoś z rodziny? A jakby nie miał nikt w rodzinie takiej choroby to czy można jej dostać?
'niemoge :DD :hehe: Jak można dostać chorobę dziedziczną czy genetyczną której nikt w rodzinie nie miał ? jejku nie mogę :DD Pytanie za 100 punktów no 'xxdd , no ale w nerwicy wszystko jest możliwe nawet choroba dziedziczna nie odziedziczona po nikim :D
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Awatar użytkownika
JohnnyEDM

31 marca 2016, o 21:55

Słuchajcie śmiejecie się ale ten internet może tak zryć łeb w ciągu kilku dni, a co do tych dziedzicznych to oczywiście znalazło się tam nawet ALE jakieś, że jakaś szansa tam jest niby i nie trzeba nawet w rodzinie mieć więc czytając trza już sie zawsze na najgorsze nastawić, teraz pare dni minie zanim mi się łeb uspokoi.
Victor
Administrator

31 marca 2016, o 22:28

Co ciekawe ty też możesz się zacząć z tego śmiać :)
Polecam!
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie

Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Awatar użytkownika
Olalala

1 kwietnia 2016, o 08:54

schanis22 pisze:
JohnnyEDM pisze:Mam takie pytanko czy żeby mieć jakąś genetyczna chorobę dziedziczna to ta choroba musi występować u kogoś z rodziny? A jakby nie miał nikt w rodzinie takiej choroby to czy można jej dostać?
'niemoge :DD :hehe: Jak można dostać chorobę dziedziczną czy genetyczną której nikt w rodzinie nie miał ? jejku nie mogę :DD Pytanie za 100 punktów no 'xxdd , no ale w nerwicy wszystko jest możliwe nawet choroba dziedziczna nie odziedziczona po nikim :D
schanis22, hahahahah. ten wątek jest zajefajny, nie kasujcie go :-) można się nieźle wyśmiać z takich różnych dziwolągów myślowych :DD :DD :hehe: :hehe: :hehe:

-- 1 kwietnia 2016, o 07:26 --
ddd pisze:Dajcie chłopakowi się wypisać :D
W końcu tu na forum ludzi z zanteresowaniami medycznymi jest na pewno sporo :D Można zrobić nawet taki cichy kącik jak "własna diagnoza","analizowanie wyników badań", "czy te wyniki badan zostały zrobione dobrze", "tajemnicze choroby 21 wieku" itp.
"Tajemnicze choroby 21 wieku" - NIE MOGĘ :haha: :haha: :hehe:

-- 1 kwietnia 2016, o 07:54 --
Mam taki APEL do Victora I Divina - prośba :-) żeby właśnie powstał taki wątek do wyśmiewania lękowych myśli, straszaków :-) myślę, że ten wątek to dobry zadatek, więc może być dobrym początkiem :DD
Awatar użytkownika
Joannaw27
Odburzony i pomocny użytkownik

1 kwietnia 2016, o 09:07

Hehe no to mamy następny dział, tajemnicze choroby 21 wieku.
COCO JUMBO I DO PRZODU
Divin
Administrator

1 kwietnia 2016, o 12:54

Zrobię Johnemu specjalny wątek: "A czy może być tak..." I tam poprzenosze te wszystkoe pytania. Ale żeby nie było, jak założysz znowu nowy wątek to ban na pisanie :P
'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
Awatar użytkownika
Olalala

1 kwietnia 2016, o 20:39

Divin pisze:Zrobię Johnemu specjalny wątek: "A czy może być tak..." I tam poprzenosze te wszystkoe pytania. Ale żeby nie było, jak założysz znowu nowy wątek to ban na pisanie :P
Hehe, i super :-) Może tam będziemy mogli dalej wałkować temat chorób dziedzicznych nieodziedziczonych po nikim 'xxdd :DD
ODPOWIEDZ