Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Filmy i dyskusje o nich
- Megi.88
- Zarejestrowany Użytkownik
Ostatnio urzekł mnie film 7 sióstr taka przyszłość;) A dla odbirzonych film o atakach paniki to już ostatnie dni
" I don't feel the way I used to
The sky is grey much more than it is blue
But I know one day I'll get through
And I'll take my place again
So I will try
So I will try
...
If I would try
If I would try
....
There is no one for me to blame
'Cause I know the only thing in my way
Is me"
The sky is grey much more than it is blue
But I know one day I'll get through
And I'll take my place again
So I will try
So I will try
...
If I would try
If I would try
....
There is no one for me to blame
'Cause I know the only thing in my way
Is me"
-
A ja ostatnio oglądałem pitbulla niebezpieczne kobiety. Straszne chaotyczne to było i za dużo wątków Vega nawciskał. Szkoda, bo był potencjał na dobre kino sensacyjne
-
Jak ja szanuje te przywiązanie do detali w Johnie Wicku. To, że bohater trzyma w rękach broń w poprawny sposób, albo to, że pistolet posiada 15 pocisków i faktycznie można wyliczyć, że po 14- 15 wystrzałach przeładowuje broń. Większość filmów akcji ma w nosie takie detale
-
- zdravko
To obczaj to o ile nie oglądałeś, kladzie te filmy na łopatki http://www.filmweb.pl/film/Moon-2009-473111
- Bart83
Nie widziałem ale sprawdzę zapowiada się dosyć dobrzezdravko pisze: ↑18 kwietnia 2018, o 11:20To obczaj to o ile nie oglądałeś, kladzie te filmy na łopatki http://www.filmweb.pl/film/Moon-2009-473111

- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
A ja polecam coś na topie w kinach, nową Mamma Mię! Nie jest to oczywiście film mocnych wrażeń ani skłaniający do refleksji, ale dawka humoru gwarantowana. Każdego nerwusa mniej lub bardziej, ale rozbawi 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- Przemek
Wyskoczę z 2 fajnymi propozycjami, mocno niepopularnymi na pewno chociaż wartymi obejrzenia
Pierwsza - Wszystko co kocham - do obejrzenia w internecie na stronie TVP bodajże, o karierze młodego punkowca, osadzony w czasach wejścia stanu wojennego w PL
Druga - Cudowne dziecko - August Rush - amerykański dramat o młodym chłopaczku z sierocińca, który przez muzykę wyraża swoje życie i miłości rodziny.
Oba mocno polecam, resztę ulubionych kiedy indziej.
Pozdro

Pierwsza - Wszystko co kocham - do obejrzenia w internecie na stronie TVP bodajże, o karierze młodego punkowca, osadzony w czasach wejścia stanu wojennego w PL
Druga - Cudowne dziecko - August Rush - amerykański dramat o młodym chłopaczku z sierocińca, który przez muzykę wyraża swoje życie i miłości rodziny.
Oba mocno polecam, resztę ulubionych kiedy indziej.
Pozdro