Też mam wrażenie że jednak może to coś innego ale mam nadzieję że się mylę i że to tylko dd i odczucia

mam wrażenie że się całkowicie zmieniłem nie mam uczuć mój organizm się powoli przyzwyczaja do tego stanu i nie zwraca na to uwagi ja też staram się nad tym nie zastanawiać ale zablokowało mi też tak jakby trochę strach przed niektórymi sytuacjami

Ale ciągle się czuję nie sobą i i mam wrażenie że czasami odważam się zrobić rzeczy których normalnie bym nie zrobił jakbym nie myślał o konsekwencjach ale to rzadko i zazwyczaj w szkole

ogólnie czuję się jakbym zmienił się na gorsze taki człowiek bez uczuć , zły itd ;( ja zawsze banan na ryju tu pogadać tu się pośmiać i pierdoły poopowiadać niby się śmieje ale jakoś nie odczuwam radości z niczego i bardzo byłem i mam nadzieję że jestem i będę wrażliwym i uczuciowym człowiekiem bo moje uczucia i emocje czynią ze mnie dobrego człowieka którym jestem a przynajmniej staram się być i pomagać innym ludziom czy zwierzętom jestem w tech leśnym więc przyroda też jest mi bliska

a bez nich czuje się zły a nie lubię złych i bezuczuciowych ludzi

przykro mi na duchu że nie odczuwam uczuć do rodziny mimo że są dla mnie najważniejsi przykro mi że nie odczuwam współczucia biednym ludziom na ulicy wiem że chciałbym im pomóc i współczuć ale nie mogę zrobiłem się nie wrażliwy wszystko jest obce bliscy miejsca ja sam mam wrażenie że jakiś inny Patryk gorszy mną zawładnął do tego uczucie jakbym nie żył i znieczulenie z wyciągniętą duszą i tak jakby moje życie to co było i jest nie było moje ehh ciężko ale jakoś z tego mam nadzieję wyjdziemy