Nerwowy pisze: ↑3 stycznia 2020, o 23:11
Kurde to masakra, czyli to każdego mogłoby spotkać na YT. Mogliby chociaż podać jak doszło do włamania. Musieli jakoś zrestartować hasło?
Może jest jeszcze jakaś nadzieja, że przywrócą stary kanał? Czasami YT usuwał kanały znanych osób, za jakieś przewinienia i potem je przywracał w całości.
To znaczy tak naprawdę to oni nic nie wyjaśnili, a nawet po zawieszeniu konta w całości, na kanale nadal były wstawiane filmiki, oczywiście nie nasze.
Myślę, że nikomu się nie chciało spojrzeć na to, a szczególnie, że widać było, iż ktoś wszedł na konto i dodał kanał na jakąś własną rosyjską markę. Bo e-maile o tym świadczyły ale nie było w ogóle informacji o logowaniu z jakiś nowych urządzeń. A ten fakt akurat był dla nich niezbyt wygodny.
No bo hasło to nam skradziono jakoś, choć trudno mi ustalić jak, bo w sumie to na kanał logowałem się dawno temu jak dodawałem nagranko.
Ale cała reszta strasznie kiepsko świadczyła o ich zabezpieczeniach wewnętrznych, które ewidentnie zostały ominięte, łącznie z dodawaniem filmików po zbanowaniu kanału.
Generalnie przyjmuję to z pokorą, bo to tak naprawdę prywatna strona, jak się coś robi na prywacie czyjejś to trzeba się liczyć, że mogą mieć w tyłku. ;p