Ogłoszenia: 1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy. 2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Miejsce na pytania oraz uwagi dotyczące samego forum jak i funkcjonowania wśród jego społeczności.
Tutaj możesz także uzyskać dostęp do czata - *zobacz
Tyle czasu nie wchodzilem ze sadze ze juz sie zrehabilitowalem do tego aby wyjac mnie z tej grupy moderowanej i dac prawo do czatu
Jestem juz grzecznym chlopcem a jednak rozmowy na czacie daja duuuzo dobrego
Pisemne podanie do Viktora musisz złożyć. w nim musisz dać argumenty dlaczego chcesz miec dostęp oraz podpisać się że nie będziesz łamał zasad. Nie wiem czy wiesz ale u nas teraz czuwa Policja okręgowa
W chwili obecnej bardzo rzadko zaglądam na forum z powodów osobistych. Co za tym idzie brakiem czasu.... Na PW w miarę możliwości odpowiem
Naradzimy się w Twojej sprawie, ale szanse na przywrócenie Ci pełnego dostępu do forum są raczej marne stary
With your feet in the air and your head on the ground
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse
If theres nothing in it
And you'll ask yourself
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Where is my mind ?
GENIALNY POMYSŁ!
Zordonowi zrobimy maila służbowego, damy range nową i będzie zajmował się czytaniem i rozpatrywaniem tych wszystkich ciekawych tekstów osób zbanowanych
I będzie decydował o odbanowaniu
Służba nie drużba
With your feet in the air and your head on the ground
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse
If theres nothing in it
And you'll ask yourself
Where is my mind ?
Where is my mind ?
Where is my mind ?