Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dokąd iść? Kolejny przypadek nerwicy.
-
- Gość
Jak bym pracowała to już by mnie tu nie było też
kurczę mówiłam, że somaty mnie pokonały, ale po Nowym Roku zaczynam działać 

-
- Gość
Oby tak było, tzn. dla Ciebie na pewno
mnie zmiana myślenia ani żadna "magiczna" tabletka już nie uzdrowi z dnia na dzień. Mogę tylko oczekiwać.

-
- Gość
Poniedziałek? To nic nie znaczy
trzeba było głupich filmów nie oglądać na noc, ja Ci takie poleciłam, bo sam powiedziałeś, że wolisz horrory

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Bo lubię xD nie oglądałem nic ja nie mam tego przez horrory xD dostaje atak nerwicowy(wkur. mnie wszystko, nie wiem jak mogłem tak upaść i wiem że to ich wina) takie coś xD umówiłem się na łyżwy z moja kuzynka i już tego żałuje bo zaś się zaczną pytania z dupy xD
-
- Gość
Odpal się na "When these people talk too much, put that shit in slow motion, yeah
I feel like an astronaut in the ocean, ayy" xD
Schudniesz przynajmniej
I feel like an astronaut in the ocean, ayy" xD
Schudniesz przynajmniej

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Zdecydowałem jedna że kocham mamę ja i jej łyżwy xD Ona w dupie była i gówna widziała a będzie mi zaś mądrować o wielkim świecie xD ja chyba będę musiał do płacić za obciążenie xD Jeszcze tylko troszku i mnie nima xD
-
- Gość
To dobrze, że tak zdecydowałeś, trzeba kochać mamę i ją też xD bądź co bądź jakbyś zaczął gadać rodzinie o swoich planach to byś je unicestwił, ale zrobisz jak zechcesz